El Temps a Tarragona: el vent perdrà força per la tarda

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 14 de desembre

13 diciembre 2019 10:46 | Actualizado a 16 diciembre 2019 19:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts sobretot a partir de la tarda, quan també n'arribaran de mitjans al quadrant nord-oest. A banda, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat fins a mitja tarda. Independentment, hi haurà alguns estrats baixos al nord de la depressió Central fins a mig matí.

Temperatures

Temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa. Se situarà entre el 0 i els 5 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre els 7 i 13 ºC al litoral i entre els 2 i 7 ºC a la resta. La temperatura màxima serà lleugerament més baixa. La temperatura màxima oscil·larà entre els 8 i els 13 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre els 13 i 18 ºC al litoral i entre els 11 i 16 ºC a la resta.

Vent

El vent bufarà de component oest entre fluix i moderat, amb cops forts i molt forts al matí. A la tarda el vent afluixarà en conjunt.

Tendència per a demà

Fins a mig matí bufarà vent de component oest al litoral i al prelitoral, entre fluix i moderat, mentre que a la resta del país serà fluix i de direcció variable. A partir de llavors s'imposarà el vent de component sud al litoral i a l'extrem nord-est i de component oest a l'interior, entre fluix i moderat en conjunt però més reforçat a la costa central i al sud de la Costa Brava. Al final del dia quedarà fluix i de direcció variable en general, amb predomini del component sud al litoral.

Comentarios
Multimedia Diari