El Temps a Tarragona: Precipitacions de matinada

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 24 de novembre

23 noviembre 2021 18:31 | Actualizado a 23 noviembre 2021 18:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel entre mig i molt ennuvolat, amb estones de cel cobert.

Pluges

De matinada s'espera precipitació als dos extrems del país i altres punts del litoral i prelitoral. A partir de llavors se n'espera a qualsevol punt, menys probable al quadrant nord-oest durant el matí, i més aïllada a partir de la tarda al terç sud. La precipitació serà en forma de xàfec, d'intensitat feble o moderada en general tot i que localment és possible que sigui d'intensitat forta al litoral i prelitoral. A més, els xàfecs aniran localment acompanyats de tempesta i de calamarsa o neu granulada. La cota de neu voltarà entre els 1.400 metres i els 1.600 metres en general, tot i que al terç sud se situarà al voltant dels 1.000 metres, però baixarà localment fins als 400 metres en moment de xàfec. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, localment abundants al litoral i al prelitoral i puntualment molt abundants al quadrant nord-est. En tot l'episodi, al quadrant nord-est és probable que localment s'acumulin més de 100 mm de precipitació en 24h.

Temperatura

La temperatura mínima baixarà lleugerament o localment moderadament. Es nourà entre els -2 i 3 ºC al Pirineu, entre els 0 i 5 ºC al Prepirineu, la depressió Central i l'interior de les Terres de l'Ebre i entre els 3 i 8 ºC a la resta, localment més alta al litoral central. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més baixa a la meitat nord, mentre que a la resta baixarà entre lleugerament i moderadament, o localment acusadament a les Terres de l'Ebre. Es mourà entre els 7 i 12 ºC al Pirineu, entre els 13 i 18 ºC al litoral central i nord, i entre els 10 i 15 ºC a la resta o localment més baixa a l'interior de les Terres de l'Ebre.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular, o localment dolenta a zones de muntanya. A més, hi haurà bancs de boira i boirina matinals a punts de l'interior.

Vent

S'imposarà el vent de component sud i est moderat amb cops forts. Tot i això, al terç sud bufarà el mestral amb alguna ratxa forta fins a migdia.

Comentarios
Multimedia Diari