Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  L’AEHT celebra 45 anys amb més de 800 associats

  El xef Eduard Xatruch és nomenat membre d’honor del Consell d’Experts de la federació en un sopar amb 300 persones que va comptar amb l’assistència del conseller Roger Torrent

  13 septiembre 2022 13:59 | Actualizado a 13 septiembre 2022 14:01
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  La Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) va celebrar ahir el sopar anual de la Federació a La Boella, el qual va acollir a més de 300 persones, entre socis, partners, col·laboradors, treballadors, institucions i personalitats destacades. Després de dos anys sense poder celebrar-se, el sopar anual de la federació va tornar a demostrar la cohesió, sentiment de pertinença i popularitat de la Federació, que ja compta amb més de 800 associats.

  L’acte va començar amb un aperitiu als jardins de La Boella, on també s’hi va situar una àmplia representació de les més de 80 empreses col·laboradores (entre elles Makro, Repsol, Balfegó, San Miguel o Coca-cola) amb un estand expositiu dels seus productes i serveis. L’acte va seguir al saló, amb els parlaments. Francesc Pintado, president de la Federació, va posar de relleu els objectius assolits els darrers anys, com les 16 associacions vinculades a l’AEHT, els 800 associats entre els quals en destaquen 130 hotels, els més de 80 partners que donen suport a la Federació i les 35 jornades gastronòmiques. També va presentar el nou spot que ja es pot veure al canal de Youtube de la Federació sota l’eslògan celebrem-nos.

  «Celebrem 45 anys amb orgull de pertinença. L’AEHT és més forta que mai»
  Francesc Pintado. President de l’AEHT

  El conseller d’Empresa, Roger Torrent, va ser protagonista dels parlaments, els quals van finalitzar amb l’entrega de la mítica jaqueta de cuina de l’AEHT al repreentante del Govern de la Generalitat de Catalunya per part de Francesc Pintado. «El sector turístic és bàsic per a l’equilibri del sistema productiu», va recalcar Torrent, qui va destacar la «capacitat de persistència i d’adaptació» de l’AEHT, remarcant l’estratègia de «turisme enograstronòmic 2022-2027» per «convertir Catalunya en una referència imprescindible a nivell europeu».

  Homenatge

  Després dels postres, Eduard Xatruch, va ser nomenat membre d’honor del Consell d’Experts de l’AEHT com a «xef de les nostres comarques que ha aconseguit reconeixements internacionals gràcies a una cuina creativa, amb molt de sabor i de respecte pel producte. És un xef que pel seu treball i per la seva dedicació estem orgullosos de nomenar-lo membre d’honor del consell», va destacar Manel Ortiz, membre de la Junta de l’entitat i coordinador del Consell format per totes les Estrelles Michelin i Sols Repsols de la província.

  El darrer homenatge de la nit es va dedicar als 16 presidents territorials i sectorials de l’AEHT, als quals se’ls hi va fer entrega d’una aquarel·la personalitzada per l’artista plàstic Pere Joan Sales. «Són ells els qui han coordinat i mantingut actives a les associacions d’hostaleria de tota la província. Els qui han defensat, representat, informat i enfortit el sector a cada racó del territori. I els qui esperem segueixin fent-ho durant 4 anys més», va destacar Enric Company, presentador del sopar.

  «El sector turístic és bàsic per al sistema productiu. L’AEHT té gran capacitat d’adaptació i persistència»
  Roger Torrent Conseller d’Empresa

  La nit va acabar amb el sorteig de 8 experiències a allotjaments de l’Associació Hotelera de l’AEHT, així com a l’esdeveniment gastronòmic Gastro Wine & Music. Francesc Pintado va concloure que «ara sí podem dir ben alt que celebrem 45 anys amb orgull de pertinença, que l´AEHT és més forta que mai i que seguirem treballant amb responsabilitat i amb passió per seguir forjant les bases que garanteixin el futur de la nostra Federació».

  Comentarios
  Multimedia Diari