Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  La mirada atenta

  La Mirada de Pep Escoda

  11 febrero 2023 18:49 | Actualizado a 12 febrero 2023 07:00
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Dirigir un director en una sessió fotogràfica i més tractant-se del retratat d’avui: el mestre Xavier Pastrana. Qui agafa la batuta? That is the question! La batuta necessita el gest, l’afinitat de tots els sentits... i llavors surt la màgia, la que capta una simple caixa a través de l’ull del retratista.

  La inspiració es fa present davant d’una mirada atenta que dirigeix amb passió la direcció coral.

  Ens va enlluernar amb ‘Selva Morale et Spirituale’ de Claudio Monteverdi, música dels segles XVI i XVII a la Catedral de Tarragona amb Ensemble O Vos Ommes. Anteriorment amb ‘Vesperae Tarraconensis, la Catedral del So’ amb una peça de nova creació composta per Josep Vila.

  Hi van participar cinc corals tarragonines (Ensemble O Vos Omnes, el Cor de la URV, el Cor Da Capo, el Cor In Crescendo i el Cor Ciutat de Tarragona). Els solistes Marta Mathéu i Roger Padullés, un grup instrumental de dotze vents, i l’orgue de la Catedral de la mà de Juan de la Rubia.

  Pep Escoda treballa com a fotògraf professional des de 1990. Ha guanyat vint-i-un Premis Lux de fotografia i ha publicat les seves fotografies en més de 140 llibres i revistes o magazins com ‘ICON’ o ‘Forbes’.

  Comentarios
  Multimedia Diari