La plaça Josep Roig i Raventós de TGN tancarà a les nits per motius de seguretat

Aquest recinte s’afegeix als parcs de Monestir de Poblet i la plaça Pompeu Fabra que ja compten amb una tanca perimetral

| Actualizado a 26 febrero 2019 16:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona està ultimant la contractació de l’empresa que ha de col·locar una tanca al parc de la plaça Josep Roig i Raventós, a tocar de la Tàrraco Arena Plaça. L’objectiu és dotar de més seguretat un recinte infantil molts cops malmès per l’incivisme.

El tancament d’aquest espai s’afegeix al d’altres recintes on s’han col·locat tanques perimetrals per motius de seguretat i conservació. Aquest és el cas del parc de la plaça Pompeu Fabra, just davant del recinte firal i del parc del carrer Monestir de Poblet (davant de l’església de Sant Fructuós). Altres dels parcs que s’han tancat per preservar-los són el de Bonavista i Saavedra.

Pel que fa al tancament de la plaça Pompeu Fabra, el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín, explica que “és una reivindicació veïnal que considerem raonable.

El transcurs del temps i l’afluència de persones a la nit fan un mal ús del parc produint-se actes vandàlics i d’incivisme”, explica al conseller d’Espais Públics, José Luis Martín. Una actuació de les mateixes característiques es va fer a la plaça de Bonavista, així com al parc infantil del carrer Monestir de Poblet. Una tanca limita l’espai de jocs amb l’objectiu d’evitar que els gossos defequin a aquest espai.

Comentarios
Multimedia Diari