La URV obre les portes virtualment els dies 7, 8 i 9 de maig

Les facultats, les escoles i l'Oficina de l'Estudiant atendran personalment els visitants a través de xats per orientar-los sobre els graus, màsters i doctorats, la preinscripció i els serveis de la Universitat

24 abril 2020 11:33 | Actualizado a 24 abril 2020 11:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La URV obre les seves portes perquè els futurs estudiants coneguin l’oferta de graus, màsters i doctorats, les sortides laborals, les beques, els programes de mobilitat i els serveis que tindran al seu abast. També podran informar-se sobre les dates i com fer la preinscripció universitària. Serà de manera virtual al web urv.cat/acasa els dies 7, 8 i 9 de maig.

La situació de confinament i distanciament social no permet celebrar les jornades presencials previstes, no obstant això, els futurs estudiants podran conèixer els ensenyaments i resoldre els dubtes sobre el seu futur de primera mà a través de la visita virtual a la URV. Durant els dies 7, 8 i 9 de maig podran fer un recorregut per les diferents facultats i escoles i posar-se en contacte amb el professorat dels graus i màsters i amb els investigadors dels diferents programes de doctorat, que atendran personalment els visitants a través d’un xat.

Els estudiants també tindran al seu abast els orientadors de l’Oficina de l’Estudiant, que els assessorarà sobre les convocatòries de beques, els programes de mobilitat, les borses de treball i d’habitatge, i els informarà de les dates clau de la preinscripció i les vies d’accés als graus i màsters. A més d’aquesta informació pràctica, els futurs estudiants podran conèixer l’oferta de serveis i les activitats d’extensió universitària (esportives, culturals i de cooperació).

A diferència de les jornades presencials, aquesta cita s’adreça tant als estudiants de secundària que accediran a la universitat el curs vinent, com als universitaris que es plantegen continuar la seva formació en acabar el grau, com als que volen optar per seguir la carrera acadèmica i fer un doctorat.

Per accedir a les portes obertes virtuals cal inscriure’s a través del web urv.cat/acasa. Una vegada acabin les portes obertes, aquest web seguirà operatiu perquè els futurs estudiants accedeixin a l’oferta de grau i màster, demanin cita amb els orientadors i resolguin dubtes i consultes.

Comentarios
Multimedia Diari