Reobre el Parc subaquàtic de Tarragona després de la mort d'un submarinista

L'Autoritat Portuària de Tarragona ha informat avui que ha donat per finalitzat aquest tancament cautelar i que demà els submarinistes ja podran tornar a utilitzar les instal·lacions, situades en el dic de Llevant de l'enclavament marítim

19 mayo 2017 18:28 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Parc subaquàtic de Tarragona reobrirà demà les seves instal·lacions després que el jutjat d'instrucció número 2 de Tarragona ordenés el seu tancament cautelar després de la mort el passat dia 7 d'un submarinista.

L'Autoritat Portuària de Tarragona ha informat avui que ha donat per finalitzat aquest tancament cautelar i que demà els submarinistes ja podran tornar a utilitzar les instal·lacions, situades en el dic de Llevant de l'enclavament marítim.

El port i la Capitania Marítima han acordat la reobertura del parc després d'haver supervisat les instal·lacions i que s'hagin verificat les seves condicions per a la pràctica del submarinisme.

El Jutjat d'Instrucció número 2 de Tarragona i la Guàrdia Civil tampoc han trobat inconvenient en que el Parc prossegueixi la seva activitat segons la normativa establerta

Comentarios
Multimedia Diari