Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  La Casa de la Festa de Tarragona reobre les seves portes

  L’equipament cultural dona per finalitzada la primera fase de reforma consistent en el sanejament de les humitats

  09 septiembre 2022 16:53 | Actualizado a 09 septiembre 2022 17:04
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  La Casa de la Festa reobre avui i torna a la seva activitat habitual per aquestes festes de Santa Tecla, un cop finalitzats els treballs de sanejament de les humitats i pintura previstos en aquesta primera fase de la reforma integral de l’equipament.

  Per tal de solucionar les humitats, en aquesta primera fase s’han sanejat i solucionat els punts d’entrada d’aigua, s’han reparat les taques d’humitat existents i s’ha pintat.

  L’horari serà de dimarts a dijous, de 15:30 a 21 i dissabtes de 10 a 13:30 i de 17 a 20:30

  La consellera de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Traragona, Inés Solé, m’ha mostrat satisfeta per la intervención i la reobertura i ha expressat que “estem avançant tal com estaba previst per acabar tenint la Casa de la Festa que les entitats i tota la ciutat de tarragona mereix”.

  L’equipament cultural obre aquest divendres mateix i ho farà de dimarts a dijous, de 15:30 a 21:00 i dissabtes de 10:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:30. Aquest horari estarà vigent fins al 30 de setembre, quan està previst l’inici de la segona fase de les obres, consistent en la millora de la ventilació a partir de la substitució de les Finestres i també la reubicació dels lavabos.

  Las Casa de la Festa, a banda de les visites lliures i obertes a tota la ciutadania, també acollirà durant aquesta Santa Tecla les habituals visites guiades i altres activitats començant des d’aquesta tarda mateix amb les dues visites programdes per a les 18 i 19 h.

  Comentarios
  Multimedia Diari