Tarraco Gel s'instal·la a les Gavarres

Aquests tres darrers anys s'havia muntat la carpa a la plaça Verdaguer de Tarragona.

21 noviembre 2017 16:57 | Actualizado a 24 noviembre 2017 19:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarraco Gel canvia de seu aquest Nadal. La carpa de 800 metres quadrats per acollir la pista de gel nadalenca de Tarragona s'ubicarà al polígon comercial de les Gavarres.

A part d'oferir la possibilitat de patinar en una pista de gel natural coberta totalment amb una gran carpa, Tarraco Gel complementarà l'activitat amb el tobogan més gran de tot el territori.

Aquest Nadal torna la millor oferta d'oci i diversió de Tarragona pensada per a tots els públics. En els últims 3 anys, Tarraco Gel ha estat un del principals reclams de la ciutat, donant l'oportunitat a grans i petits de patinar dins una gran pista de gel natural.

Concretament aquesta activitat es centralitzava anys anteriors a la plaça Verdaguer de Tarragona.

Aquest any Tarraco Gel presenta varies novetats, la principal és que es trasllada al parc comercial i d'oci les Gavarres i que com activitat complementaria hi podreu trobar el tobogan més gran del territori amb una alçada de 6 metres.

Per arribar-hi, la línia 34 de bus de l'EMT s'atura just a la l'entrada del recinte. Els preus de l'activitat són de 7€ la patinada de 40 minuts, i de 5€ el pack de 4 baixades pel tobogan, a part importants packs promocionals.

Tarraco Gel abrirá al público el viernes día 1 de diciembre, con una inauguración a cargo de la sección de patinaje del Club Gimnàstic. Su horario en los días laborables será de 17 a 21 horas, mientras que los fines de semana y a partir de cuando los niños empiecen las vacaciones será de 11 a 21 horas, con excepciones en los días festivos. El precio será de cinco a siete euros.

Podeu consultar tota la informació a la pàgina web www.tarracogel.cat

Comentarios
Multimedia Diari