Condemnada per entrar sense permís al pis de l’exparella

La dona va agredir l’home al cap i a l’esquena, i fins i tot li va ensenyar una navalla que portava amagada

| Actualizado a 18 abril 2022 14:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una dona que va saltar-se l’ordre d’allunyament i va agredir la seva exparella a casa d’ell ha estat condemnada ara per l’Audiència de Tarragona a un any de presó i multa de 540 euros per un delicte de violació de domicili amb violència i intimidació, sis mesos de presó més per trencament de mesura cautelar, 51 dies de treballs en benefici de la comunitat per maltractaments en el domicili de la víctima i 51 dies més per amenaces amb instrument perillós. Tanmateix, té prohibit que durant un any s’apropi a menys de 300 metres del denunciant. I durant dos anys no es podrà apropar a menys de 300 metres de la víctima. I fixa la responsabilitat civil en 120 euros.

Inicialment estava previst fer el judici amb un jurat popular a la Secció Segona de l’Audiència. Però abans el fiscal i la defensa van arribar a un acord sobre la pena. Inicialment es demanava per a l’acusada un total de set anys de presó, a més a més de 3.600 euros de multa i una ordre d’allunyament durant sis anys.

L’acusada és una dona de 40 anys, que no tenia antecedents penals. El 16 de juliol de 2018 va ser denunciada pel seu excompany per un delicte de maltractaments. El Jutjat d’Instrucció número 1 de Valls va obrir diligències urgents i el mateix dia va acordar imposar a la dona, de forma cautelar, la prohibició d’apropar-se a menys de 100 metres de la víctima.

Els fets

A dos quarts de deu de la nit del 12 d’octubre del mateix any, la dona va anar al domicili de la víctima, situat al centre d’Alcover. La processada va trucar a la porta del pis. L’home va obrir, desconeixent qui estava trucant i sense esperar que fos l’encausada.

En el moment d’obrir la porta, la dona, de forma sorprenent, va entrar en el domicili, sense el consentiment del seu habitador, sobre el qual es va abraonar. L’acusada li va propinar diversos cops en el cap i esquena així com una mossegada. Seguidament va treure una navalla de petites dimensions que portava amagada als sostenidor i li va ensenyar, dient-li: «Te voy a matar a ti, a tu madre y a toda tu familia», «voy a mandar a los gitanos de Sabadell a que te maten». Finalment, l’home va poder agafar de la mà l’acusada i prendre-li la navalla, moment en què l’encausada va marxar del domicili.

Comentarios
Multimedia Diari