Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Enllumenat i vorals, al carrer Sant Joan de Nulles

Es tracta de millores que estaven previstes dins el pla que ha tirant endavant
el consistori, i després es faran altres actuacions

| Actualizado a 13 enero 2023 07:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Dins del pla de millores previst per a aquest any, l’Ajuntament de Nulles en una de les primeres actuacions procedirà a la instal·lació de lluminària i construcció de vorals en un tram del carrer de Sant Joan.

Concretament es tracta del sector d’aquets carrer comprés entre la Llar d’Infants fins a enllaçar amb la carretera de la Diputació de Tarragona TP-2031, al seu pas per Nulles, recentment millorada. Aquest tram urbà és d’uns 250 metres de longitud amb una configuració de camí veïnal asfaltat el qual, amb les obres que s’hi duran a terme quedarà més integrat com un accés més al nucli urbà del municipi.

Segons explica l’alcalde de Nulles, les obres es duran a terme «per adjudicació directa» i un cop feta l’exposició pública del projecte es confia poder iniciar els treballs a finals del mes de febrer o a primers de març.

Les millores tenen un cost de 67.000 euros, import que és subvencionat en un 95 % pel Pla d’Actuació Municipal (PAM) de 2022, de la Diputació de Tarragona.

Aquestes reformes són unes que feia temps que els veïns i les veïnes demanaven. Es tracta d’unes millores que facilitaran la vida dels veïns i les veïnes que viuen al municipi.

L’adjudicació directe es deu que són unes obres que no són molt grans ni molt costoses, i per tant no han de sortir a concurs públic. Esperen després poder tirar endavant altres millores i altres projectes que també ajudin a facilitar la vida dels habitants, però també el municipi i el seu entorn.

No es tracta, del primer pla que es duu a terme d’aquestes característiques, i n’hi ha d’altres que també es tiren endavant arreu del territori. La intenció que tenen totes els consistoris és poder millorar el benestar dels seus ciutadas i les seves ciutadanes.

A partir d’aquí seguiran treballant per poder fer aquestes petites millores arreu dels municipis i amb la col·laboració de diferents institucions que hi ha al territori, i arreu de Catalunya.

Les obres volen que comencin aquest primer semestra del 2023 i que no s’allargui molt en el temps.

Comentarios
Multimedia Diari