Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

La Bisbal del Penedès impulsa l’esterilització dels gats de carrer

Fa anys va crear un cens d’alimentadors

31 mayo 2023 18:12 | Actualizado a 31 mayo 2023 18:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès ha contractat a Salou Veterinaris per un import de 14.990 euros el control de les colònies de gats de carrer.

El contracte és per la gestió i supervisió del cens de colònies que actualment fa la Regidoria de Benestar Animal. A més inclou la gestió i control de l’aliment i dels alimentadors, la col·laboració amb la gestió de l’atenció veterinària dels animals ferits o malalts i les esterilitzacions.

El 2016 es va crear el cens d’alimentadors de gats i el cens i control de les colònies. Alhora, es van començar a esterilitzar diverses colònies ferals. S’han fet més de 80 esterilitzacions.

L’objectiu del contracte és controlar les colònies per reduir les molèsties produïdes pels gats com les orines, vocalitzacions durant el període de zel, baralles i reduir el nombre d’individus a través de l’esterilització.

Quant als gats, els gossos i les fures que han estat abandonats o s’han perdut, l’Ajuntament de la Bisbal està adherit, des del 2020, al CAAD Penedès a través de la Mancomunitat Penedès-Garraf.

El CAAD s’ocupa d’aquests animals fins que es retroben amb les seves famílies o fins que poden ser adoptats.

Comentarios
Multimedia Diari