La 'rave' s'havia previst a uns tres quilòmetres de Querol

Els Mossos d’Esquadra van abortar una festa il·legal de Cap d'Any

| Actualizado a 02 enero 2022 18:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una masia situada a uns tres quilòmetres del nucli de Querol fou el lloc escollit per poder celebrar una festa il·legal la nit de Cap d’Any. Però els Mossos d’Esquadra van intervenir abans que la situació anés a més. No es van posar denúncies.

Els veïns de Querol van detectar que dijous començaven a arribar furgonetes i caravanes a una finca abandonada –Mas Casa Nova– situada a l’alçada del quilòmetre 31 de la carretera C-37. Després de ser alertats els Mossos d’Esquadra, divendres van desplegar a la zona diferents efectius, tant per terra com per aire. A mig matí havia a la zona més d’una dotzena de vehicles, molt amb matrícules estrangeres –alguns procedents de la República Txeca–. Havien estat convocats a través de les xarxes. Després de ser identificats, els presents van marxar del lloc. Per la seva part, els controls preventius que es van posar a l’accés al matí va fer que una dotzena més de vehicles donessin mitja volta.

No és la primera vegada que el municipi de Querol és escenari de raves. Per Sant Joan de 2017 va haver una festa il·legal a la qual van assistir unes 500 persones –uns 300 vehicles–, en un lloc sense sortida i ple de massa forestal. Els Mossos van aixecar acta administrativa als organitzadors.

El 9 d’octubre de 2016, prop d’un centenar de vehicles van arribar al terme municipal per celebrar una altra festa il·legal a uns quatre quilòmetres del nucli urbà, en un espai natural protegit ubicat entre la Collada i l’Albareda. Els Mossos van constatar que la rave s’havia organitzat en un indret de difícil accés, una finca privada però que l’amo no era de Querol.

Comentarios
Multimedia Diari