Reunió amb la ministra de Fomento per la connexió de l’A-27 i l’AP-2

Raquel Sánchez ha aceptat la petició de l’alcalde Josep Andreu per trobar-se i parlar d’escursar els terminis del projecte

18 enero 2022 19:40 | Actualizado a 19 enero 2022 14:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’alcalde de Montblanc es reunirà, en una data encara per concretar, amb la ministra de Fomento, Raquel Sánchez, per parlar de la connexió entre l’autovia A-27 i l’autopista AP-2. L’objectiu de la trobada, segons apunta al Diari Josep Andreu, és accelerar tot el procés. En principi, durant el quart trimestre d’enguany ha d’estar acabat el darrer tram de l’A-27, el corresponent amb el túnel del coll de Lilla «i això crearà un cul de botella», tal com passa actualment amb la C-14 a Alcover, que passa d’autovia a carretera convencional. «Fa temps que vam demanar la reunió amb la ministra, però no ha estat fins ara que ens ha dit que ens rebrà», comenta l’alcalde, qui afegeix que les gestions les ha fet el nou regidor socialista de l’equip de govern, Joan Manel Cabello.

El Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana (MITMA) va licitar el contracte de serveis per a redactar el projecte de traçat i construcció de l’últim tram de l’autovia A-27, entre els enllaços de Lilla i amb l’autopista AP-2, amb una longitud de 5,5 quilòmetres.

L’abast del projecte inclou reconfigurar l’enllaç entre la N-240, l’A-27 i l’AP-2 a Montblanc per facilitar la transferència de trànsit entre les dues infraestructures, ja que la seva configuració actual no resultarà apropiada després de l’augment de trànsit que previsiblement es produirà amb l’alliberament de peatge de l’autopista AP-2, al setembre d’enguany.

Comentarios
Multimedia Diari