Cs expedienta a Carolina Punset per visitar Carles Puigdemont a Waterloo

L'eurodiputada i filla del científic Eduard Punset ha enviat una carta de renúncia al partit i expressa els seus desacords en les últimes decisions dels seus caps.

20 octubre 2018 16:08 | Actualizado a 23 octubre 2018 11:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Comissió de Règim Disciplinari de Ciutadans (Cs) ha obert aquesta setmana un expedient d'expulsió a l'eurodiputada Carolina Punset per reunir-se amb l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont a Waterloo (Bèlgica) el 9 d'octubre, cita per la qual va utilitzar un cotxe oficial del Parlament Europeu, han informat fonts de Ciudadanos.

El partit dirigit per Albert Rivera ha enviat a primera hora d'aquest dissabte a Punset (filla del científic Eduard Punset) aquest expedient d'expulsió, segons han explicat fonts de Ciutadans, que asseguren que no han rebut cap notificació de l'eurodiputada.

 "El motiu de l'expedient és a causa de la seva visita, el passat 9 d'octubre, quan es va traslladar en un cotxe oficial del Parlament Europeu a Waterloo a mantenir una reunió amb Puigdemont", detallen fonts del partit.

 "Tenim constància que va visitar a Puigdemont amb mitjans del Parlament Europeu, per això se li va obrir un expedient", ha assenyalat el partit taronja.

Carolina Punset ha anunciat a través d'una carta que abandonarà en les properes dates Ciutadans (Cs) per desacords amb les decisions que ha pres la direcció del partit i que, segons ella, han convertit la formació en "la marca blanca del PP".

En la missiva, avançada pel 'eldiario.es', l'eurodiputada critica les "bandades" donades pel partit taronja des de les últimes eleccions generals, l'any 2016, i lamenta les últimes tesis defensades pel president del partit, Albert Rivera, entorn de la situació a Catalunya, la prostitució, la gestació subrogada o l'impost al sol, la supressió del qual recorda haver defensat "amb orgull" en campanyes electorals. 

Comentarios
Multimedia Diari