Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Fernández (PP) considera que "l'espai constitucionalista" català s'ha de reconstruir entorn del PP

En un acte de benvinguda a nous afiliats de la formació aquest dissabte

EFE

Whatsapp
Fernández (PP) considera que

Fernández (PP) considera que "l'espai constitucionalista" català s'ha de reconstruir entorn del PP

El líder del PP català, el tarragoní Alejandro Fernández, ha opinat que "l'espai constitucionalista a Catalunya necessita ser reconstruït entorn del PP", i ha reclamat que es faci des del respecte i la generositat.

En un acte de benvinguda a nous afiliats de la formació aquest dissabte, ha demanat que s'oblidin "picabaralles del passat" i ha lamentat no poder comptar amb el PSC en aquesta proposta. 

"Han decidit trencar l'unitat constitucionalista i trencar la possibilitat d'una majoria alternativa a curt termini", ha criticat Fernández, i ha afegit que l'únic camí per vèncer l'independentisme és la paciència i la perseverança. 

Fernández ha dit que no s'ha de "donar espai polític ni categoria d'interlocutor als qui han donat un cop d'estat postmodern i no han fet propòsit d'esmena", en referència vetllada als independentistes. 

"Hem de ser capaços d'enfocar qui és el nostre adversari i el nostre adversari no està entre els constitucionalistes. Ningú no substituirà tan fàcilment el PP", ha defensat el líder 'popular', que creu que ningú pot donar lliçons al seu partit perquè han superat situacions difícils des de fa 30 anys. 

Ha insistit que l'estratègia socialista és "una miqueta cínica", perquè parlen de diàleg i de distensió quan, segons ell, l'altra part no mostra propòsits d'esmena. 

"No els demanem una genuflexió, simplement que no diguin amb fatxenderia 'Ho tornarem a fer", ha demanat Fernández, i ha apuntat que l'únic camí és aconseguir que hi hagi un govern no nacionalista a Catalunya, cosa que ha qualificat de dificilíssim. 

Temas

Comentarios

Lea También