Un home arrossega a la seva dona amb el cotxe

Intentava recuperar el telèfon mòbil de l'interior del vehicle

06 junio 2019 08:15 | Actualizado a 06 junio 2019 08:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una dona ha quedat ferida després que el seu marit l’arrossegués durant diversos metres amb el cotxe, quan intentava recuperar el seu telèfon mòbil de l’interior del vehicle, en el districte barceloní d’Horta-Guinardó.

Segons van informar fonts policials, el succés va tenir lloc a les 7 del matí del dimecres 5 de juny, quan l’home, al volant del seu vehicle, estava discutint amb la seva dona, que era fora del cotxe.

Quan la víctima va ficar el braç per la finestreta del cotxe per recuperar el seu telèfon mòbil, que havia deixat a l’interior, el conductor va arrencar el vehicle i l’ha va arrossegar durant diversos metres, després de la qual cosa va fugir sense auxiliar-la.
Com a conseqüència de l’atropellament, la dona va quedar ferida, encara que no es tem per la seva vida, i va ser traslladada a un centre hospitalari.

A partir de les declaracions de diversos testimonis del succés, els Mossos d’Esquadra van aconseguir identificar a l’autor de l’atropellament i van contactar telefònicament amb ell per requerir-li que acudís a una comissaria de la policia catalana per prendre-li declaració.

Una vegada a les dependències policials, l’home va ser detingut.

Comentarios
Multimedia Diari