Más de Costa

El PP de Cambrils proposa crear una taula de treball per a impulsar l'economia local

Format pel govern, l'oposició i representants dels diferents sectors econòmics

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge del polígon industrial Belianes de Cambrils. FOTO: DT

Imatge del polígon industrial Belianes de Cambrils. FOTO: DT

Una de les grans fortaleses de Cambrils ha estat sempre el seu gran teixit associatiu, tant social com econòmic, i seria una irresponsabilitat no començar a treballar ja en la recuperació posterior a la pandèmia. Els sectors econòmics (especialment hostaleria, restauració i comerç) seran per descomptat els principals afectats, donat l'incert temps que estaran sense activitat, i requeriran d'ajudes de totes les administracions per a afrontar el futur amb esperança. I això per no parlar d'autònoms o petits arrendadors, associacions, clubs esportius, entitats culturals… etc.

És per tant imprescindible començar a establir les bases per a pal·liar els danys que generarà la supressió temporal de l'activitat econòmica, ja que no podem permetre que una part de cambrilencs es trobi en sortir del confinament amb què ha perdut el seu lloc de treball.

Des del primer moment, el PP de Cambrils hem estat fent propostes assenyades i constructives, i una vegada més tendimla mà a l'equip de govern per a instaurar mecanismes de cooperació, incorporant a l'oposició com a col·laborador necessari, ja que podem aportar les nostres idees i el nostre suport en tot allò que sigui positiu per a Cambrils. Per això proposem la creació d'una Taula de Treball conformada pels partits amb presència en el Consistori i representants dels diferents sectors econòmics a fi i efecte d'establir un full de ruta comú que ens permeti afrontar el futur amb plenes garanties, un gran Pacte en Defensa de l'Economia Local. Creiem que és més important que mai marcar un rumb comú amb el màxim consens possible.

D'altra banda, i davant les dificultats que pot travessar l'Ajuntament en els pròxims mesos, li sol·licitem també a l'equip de govern que es comprometi a mantenir el suport al teixit associatiu, social i esportiu, del nostre municipi, que és una de les nostres principals riqueses.

Temas

Comentarios

Lea También