Es registren 7 quilòmetres de retencions a l'N-340 al Vendrell en sentit Barcelona

Ha estat un cap de setmana sense víctimes mortals a les carreteres catalanes

19 mayo 2017 18:51 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquest cap de setmana, des de les tres de la tarda de divendres i fins a les vuit del vespre d'aquest diumenge, no s'ha registrat cap víctima mortal a les carreteres i autopistes catalanes. Pel que fa a mobilitat, aquest diumenge a la tarda s'han registrat cues per anar cap a Barcelona a la C-32 nord a Argentona –on s'han registrat fins a 8 quilòmetres de cua-, a l'N-340 al Vendrell (fins a 7 km), a la C-32 sud a Cornellà de Llobregat (fins a 8 km), a la C-31 nord a Santa Cristina d'Aro (fins a 5,5 km), a la C-65 a Llagostera i a Cassà de la Selva, a l'AP7 a la Roca del Vallès (fins a 4 km) i a la C-14 a Alcover, la Riba, Montblanc i Organyà -per un xoc frontal a l'interior d'un túnel que ha obligat a tallar la via en els dos sentits-, i a la C-31 sud a Sitges.

Aquest diumenge al matí s'han produït dues incidències que han provocat problemes. Una a l'N-340 a Tarragona per una topada frontal entre dos turismes i l'altra a la C-31 a Vilanova de la Geltrú per un accident entre diversos vehicles. 

Dissabte una col·lisió entre diversos vehicles a la GI-682 va col·lapsar els accessos a Blanes i va afectar també a la GI-600 i un accident a la C-60 a la sortida del túnel de Parpers a Argentona va congestionar aquesta via i de retruc va afectar la C-32 i la N-II.

Comentarios
Multimedia Diari