Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Es registren 7 quilòmetres de retencions a l'N-340 al Vendrell en sentit Barcelona

Ha estat un cap de setmana sense víctimes mortals a les carreteres catalanes

ACN

Whatsapp
Imatge d'arxiu de cues a l'N-340. Foto: Pere Ferré

Imatge d'arxiu de cues a l'N-340. Foto: Pere Ferré

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquest cap de setmana, des de les tres de la tarda de divendres i fins a les vuit del vespre d'aquest diumenge, no s'ha registrat cap víctima mortal a les carreteres i autopistes catalanes. Pel que fa a mobilitat, aquest diumenge a la tarda s'han registrat cues per anar cap a Barcelona a la C-32 nord a Argentona –on s'han registrat fins a 8 quilòmetres de cua-, a l'N-340 al Vendrell (fins a 7 km), a la C-32 sud a Cornellà de Llobregat (fins a 8 km), a la C-31 nord a Santa Cristina d'Aro (fins a 5,5 km), a la C-65 a Llagostera i a Cassà de la Selva, a l'AP7 a la Roca del Vallès (fins a 4 km) i a la C-14 a Alcover, la Riba, Montblanc i Organyà -per un xoc frontal a l'interior d'un túnel que ha obligat a tallar la via en els dos sentits-, i a la C-31 sud a Sitges.

Aquest diumenge al matí s'han produït dues incidències que han provocat problemes. Una a l'N-340 a Tarragona per una topada frontal entre dos turismes i l'altra a la C-31 a Vilanova de la Geltrú per un accident entre diversos vehicles. 

Dissabte una col·lisió entre diversos vehicles a la GI-682 va col·lapsar els accessos a Blanes i va afectar també a la GI-600 i un accident a la C-60 a la sortida del túnel de Parpers a Argentona va congestionar aquesta via i de retruc va afectar la C-32 i la N-II.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También