La Policia Local de Roda de Berà lliura 38 distincions

La diada, els Sants Àngels Custodis, que se celebra cada any a principis d’octubre, es va posposar per les circumstàncies de l’1-O.

26 febrero 2018 18:57 | Actualizado a 28 febrero 2018 19:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Comandaments i agents de la Policia Local de Roda de Berà, acompanyats per autoritats locals, representants d’altres cossos de seguretat i per familiars i amics, van celebrar el passat dissabte al migdia la seva festivitat patronal en honor als Sants Àngels Custodis.

La cita es va iniciar a 11.30 hores, per primer cop a les noves dependències de la Policia Local, amb la formació de la plantilla, per tal que l’alcalde, Pere Virgili , i el cap de la Policia Local , Joan Pie, passessin revista als agents locals i als membres de l’associació de voluntaris de Protecció Civil.

Seguidament, es va iniciar l’acte de lliurament de diplomes, felicitacions i medalles presentat per Joan Pie i seguidament per Jessica Moya, qui va anar anunciant els noms de les persones a qui es va atorgar una o més distincions, les quals van ser entregades per part de l’alcalde, Pere Virgili; de Begoña Curto, sots-directora general de coordinació de la policia de Catalunya; de David Boneta, comissari cap de la regió policial del Camp de Tarragona dels Mossos d’Esquadra; i del comandant cap de la Guàrdia Civil de la companyia de Salou, Gregorio de la Torre.

Es van lliurar un total de 38 distincions, entre elles vuit certificats de formació, per diferents cursos realitzats al 2016 i 2017; i felicitacions, dotze atorgades pel cap de la Policia Local , i tretze per l’Alcaldia per destacar actuacions d’alguns membres que durant l’any passat haguessin excedit notòriament el compliment del seu servei, o bé que per l’eficàcia o pel risc que haguessin comportat les seves accions, es van considerar com a meritòries.

Entre elles es van lliurar també felicitacions a membres d’altres cossos policials per la seva col·laboració i implicació, i a agents de l’associació de voluntaris de Protecció Civil.  

També per part de l’alcaldia, es va lliurar una medalla a la dedicació categoria argent pels seus 15 anys de servei a l’administració a l’agent Juan Ramón Martín. I per finalitzar, es van atorgar quatre agraïments especials a persones i empreses que durant l’any passat van col·laborar de manera especial amb la Policia Local.

Nous uniformes

Aprofitant l’ocasió, els comandaments i els agents locals van estrenar els nous uniformes d’acord amb el disseny que el departament d’Interior va establir al 2017 per unificar els uniformes de tots els cossos de seguretat del país, Mossos d’Esquadra, Policia Local i Guàrdia Urbana.

La unificació a les més de 200 policies locals de Catalunya s’està duent a terme de forma progressiva, i en aquest cas Roda de Berà va esdevenir la primera policia del Tarragonès en adaptar-s’hi, tenint en compte que enguany, per la durabilitat de les peces de roba, hagués tocat el canvi.

Els nous uniformes s’han armonitzat amb l’objectiu de reforçar la imatge conjunta com a Policia de Catalunya i mantenen una línia quasi idèntica amb petits detalls diferenciadors entre cossos.

Comentarios
Multimedia Diari