Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La zona verda dels Safranars es convertirà en un parc esportiu

L'Ajuntament d'Altafulla hi vol construir una pista de voleibol, un camp per jugar a bàsquet i futbol i una recta d’atletisme
 

Joan Boronat

Whatsapp
Imatge de l’espai, que serà remodelat pròximament. FOTO: Joan Boronat

Imatge de l’espai, que serà remodelat pròximament. FOTO: Joan Boronat

L’Ajuntament d’Altafulla, prosseguint en el Pla de millora i remodelació dels espais verds i parcs infantils, es proposa ara convertir la zona dels Safranars, situada a la Ronda d’Altafulla, en un parc esportiu.

Les dimensions de l’espai, així com un manteniment molt costós –sobretot pel que fa a personal i temps– fan que esdevingui una zona descuidada i, conseqüentment, de poc ús, si bé és cert que s’hi celebren molts aniversaris.

A finals d’aquest estiu, el consistori va equipar l’espai amb el primer parc del municipi destinat a la pràctica de la cal·listènia a l’aire lliure o l’street workout, unes instal·lacions que se sumaven a les ja existents, en aquest cas destinades a la pràctica de BTT.

Es tracta d’una zona descuidada i de poc ús. La idea de l’Ajuntament és posar-la en valor de nou

En aquesta ocasió la voluntat de l’Ajuntament és construir-hi una pista de voleibol, així com un camp que permeti jugar tant a bàsquet com a futbol, i una recta d’atletisme.

Segons avança la regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, les obres s’iniciaran la setmana vinent, i també inclouran l’arranjament de l’entorn. L’edil està convençuda que, una vegada culminada aquesta intervenció, l’espai esdevindrà «un lloc perfecte per a la canalla i per a la joventut del municipi».

L’Hort del Senyor

Un altre dels projectes que el consistori posarà en marxa la pròxima setmana serà l’arranjament de l’Hort del Senyor, un dels espais més bonics del municipi d’Altafulla, però també de complexitat pel que fa al seu manteniment.

El consistori, doncs, hi destinarà una partida de 10.000 euros del pressupost municipal d’aquest 2017, que inclou l’arranjament dels antics safareigs, de la bassa, i de part del mur perimetral de pedra seca. Però la intervenció no es quedarà aquí, sinó que la seva intenció, a més, és incloure una nova partida, en aquest cas de 5.000 euros, al Pressupost del 2018 per tal de poder donar continuïtat a aquesta actuació.

Temas

Comentarios

Lea También