Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'oposició presenta una moció de censura

Ha estat subscrit per Caminem Tots Junts i Futuro Podemos després que els primers trenquessin l’acord de govern

JORDI CABRÉ

Whatsapp
Imatge de Junts per Catalunya. FOTO: EFE

Imatge de Junts per Catalunya. FOTO: EFE

El ple municipal de l’Ajuntament de Cabra del Camp celebrat el passat dijous incorporava, com a punt de l’ordre del dia, el nomenament com a regidora, de Mireia Jorge Patricio, de Caminem Tots Junts (JuntsxCat) en substitució de  Joan Maria Baldrich, que va renunciar al seu càrrec fa escasses setmanes.

Amb aquest relleu oficiat, els membres dels dos grups a l’oposició Caminem Tots Junts (Andreu Ferré, Mireia Jorge i Javier Romero Aznar) i  els de Futuro Podemos (Miguel Castañón i Montserrat Bermúdez) van presentat, ahir al migdia, una moció de censura a l’equip de govern al registre de l’Ajuntament. Ara, s’obre un termini de deu dies hàbils per a realitzar el ple en el qual s’haurà de debatre la moció de censura. 

L’alcaldable Javier Romero

El document presentat per als membres de l’oposició proposa com a alcalde Javier Romero Aznar, de Caminem Tots Junts.

De moment encara no se sap la data del ple en el qual es debatrà i votarà la moció de censura. 

En els darrers anys, les tensions polítiques a l’Ajuntament de Cabra del Camp han estat constants. No han faltat tampoc les denúncies als jutjats.

Temas

Comentarios

Lea También