Més de 40 actes per gaudir de la Festa Major de Vandellòs

Les activitats comencen avui, dijous, amb el toc de campanes i finalitzen diumenge, amb el castell de focs

21 septiembre 2017 16:30 | Actualizado a 21 septiembre 2017 16:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En honor de Sant Cosme i Sant Damià, se celebra la Festa Major Vandellòs des d’avui fins al 24 de setembre. Comença avui, dijous, a les 19 h, amb el toc de campanes i finalitzarà diumenge, a les 21.30 h, amb el castell de focs. 

Fins aleshores, s’hauran ofert més de quaranta actes per a tots els públics, organitzats pel Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) i l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, amb la col·laboració de diverses entitats i empreses locals.

Enguany, el pregó, previst per avui a les 20 h, al pavelló poliesportiu, anirà a càrrec del veí Joan Domènech, primer president de l’Associació de Defensa Forestal (ADF) de Vandellòs. 

Joan Domènech, primer president de l’Associació de Defensa Forestal, farà el pregó

«Aquesta entitat local celebra enguany el seu 30è aniversari i, amb aquest homenatge al Joan, volem fer extensió també aquest agraïment a tots els que en algun moment han estat membres de l’associació i han vetllat per la preservació de l’entorn forestal del poble», va explicar l’alcalde, Alfons Garcia.

Entre les més de quaranta propostes, destaquen els actes tradicionals, com ara la XXII Clotxada Popular; el 29è Gran Correfoc de Nit; la Plantada de Gegants i Capgrossos, l’Homenatge a la Vella Pagesia i l’exposició de labors de les dones del poble. Són novetats la ‘Ginkana XXL: Asklats de festa’, per a majors de 16 anys i el concert a càrrec d’en Pau de Pons, amb xocolatada popular inclosa, que hi haurà a la plaça Estalella. 
A més, el col·lectiu juvenil tornarà a tenir un punt de trobada al pati el Taverna, el ‘Meeting point’.
Més informació al portal web www.vandellos-hospitalet.cat

Comentarios
Multimedia Diari