Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Nova empresa al polígon l’Alba de Vila-seca

Transports F. Ramos compleix enguany 50 anys

Diari de Tarragona

Whatsapp
Visita institucional a la nova empresa ubicada al polígon de Vila-seca.

Visita institucional a la nova empresa ubicada al polígon de Vila-seca.

Dimecres al matí l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, juntament amb els regidors Manuela Moya i Josep Toquero, van ser convidats a visitar les noves instal·lacions de l’empresa Transports F. Ramos, que recentment ha ubicat la seva seu corporativa al Parc Tecnològic i de Serveis l’Alba.

PRASUP SL amb una inversió de 795.463 €, ha instal·lat la seva seu de Transports F. Ramos en una nau de 1.415,36 m² ubicada en un solar d’11.676,57 m² del polígon de Vila-seca.

L’empresa, que enguany compleix 50 anys, està dedicada al transport i logística nacional i internacional, especialitzada en líquids alimentaris. Compta amb una plantilla aproximada de 100 treballadors i una flota de 80 cabines tractores, 110 cisternes i 156 contenidors.

El seu propietari, Felip Ramos, va destacar “l’excel·lent connectivitat i situació estratègica del Parc Tecnològic i de Serveis l’Alba i, alhora, la seva integració al municipi”, mentre mostrava les noves instal·lacions de l’empresa, acompanyat de l’enginyer Josep Batista, autor del projecte, i responsables de l’empresa constructora Construcciones Tomás Gracia SA.

En finalitzar el recorregut per les instal·lacions, que destaquen pel seu total aïllament tèrmic i acústic, l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, va felicitar al seu propietari per la iniciativa empresarial, tot afegint que “ens afalaga que empreses de llarga tradició familiar vinguin i trobin el seu espai a Vila-seca”.

El Parc Tecnològic i de Serveis l’Alba

L’any 2001 va entrar en funcionament el Parc Tecnològic i de Serveis l’Alba, un nou espai econòmic impulsat per l’Ajuntament de Vila-seca i destinat a la implantació d’empreses relacionades amb el sector serveis.

Desenvolupades conjuntament les fases 1 i 2 i arran de l’èxit assolit en la implantació d’empreses, l’any 2008 s’inicià la urbanització de la 3ª fase. Actualment realitzen la seva activitat prop de 200 empreses.

Darrerament, el Parc Tecnològic i de Serveis l’Alba ha rebut inversions per valor de gairebé  1,5 milions d’euros provinents d’empreses que han volgut implantar-s’hi de nou o expandir-se, la qual cosa demostra la seva potencialitat, connectivitat i qualitat de les seves infraestructures.

Temas

Comentarios

Lea También