Nova empresa al polígon l’Alba de Vila-seca

Transports F. Ramos compleix enguany 50 anys

01 febrero 2018 12:27 | Actualizado a 02 febrero 2018 09:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dimecres al matí l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, juntament amb els regidors Manuela Moya i Josep Toquero, van ser convidats a visitar les noves instal·lacions de l’empresa Transports F. Ramos, que recentment ha ubicat la seva seu corporativa al Parc Tecnològic i de Serveis l’Alba.

PRASUP SL amb una inversió de 795.463 €, ha instal·lat la seva seu de Transports F. Ramos en una nau de 1.415,36 m² ubicada en un solar d’11.676,57 m² del polígon de Vila-seca.

L’empresa, que enguany compleix 50 anys, està dedicada al transport i logística nacional i internacional, especialitzada en líquids alimentaris. Compta amb una plantilla aproximada de 100 treballadors i una flota de 80 cabines tractores, 110 cisternes i 156 contenidors.

El seu propietari, Felip Ramos, va destacar “l’excel·lent connectivitat i situació estratègica del Parc Tecnològic i de Serveis l’Alba i, alhora, la seva integració al municipi”, mentre mostrava les noves instal·lacions de l’empresa, acompanyat de l’enginyer Josep Batista, autor del projecte, i responsables de l’empresa constructora Construcciones Tomás Gracia SA.

En finalitzar el recorregut per les instal·lacions, que destaquen pel seu total aïllament tèrmic i acústic, l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, va felicitar al seu propietari per la iniciativa empresarial, tot afegint que “ens afalaga que empreses de llarga tradició familiar vinguin i trobin el seu espai a Vila-seca”.

El Parc Tecnològic i de Serveis l’Alba

L’any 2001 va entrar en funcionament el Parc Tecnològic i de Serveis l’Alba, un nou espai econòmic impulsat per l’Ajuntament de Vila-seca i destinat a la implantació d’empreses relacionades amb el sector serveis.

Desenvolupades conjuntament les fases 1 i 2 i arran de l’èxit assolit en la implantació d’empreses, l’any 2008 s’inicià la urbanització de la 3ª fase. Actualment realitzen la seva activitat prop de 200 empreses.

Darrerament, el Parc Tecnològic i de Serveis l’Alba ha rebut inversions per valor de gairebé  1,5 milions d’euros provinents d’empreses que han volgut implantar-s’hi de nou o expandir-se, la qual cosa demostra la seva potencialitat, connectivitat i qualitat de les seves infraestructures.

Comentarios
Multimedia Diari