Programa per facilitar la feina al Baix Penedès

El programa s’adreça a persones aturades de llarga durada, en especial atenció al col·lectiu femení

01 marzo 2019 09:52 | Actualizado a 01 marzo 2019 09:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha iniciat el programa Enfeina’t per facilitar la pràctica laboral i l’adquisició d’experiència a persones en situació d’atur mitjançant la seva contractació. 

A més de l’adquisició de l’experiència, aquestes persones també tindran acompanyament amb instruments per assolir la seva inserció laboral.

Són 12 peons de manteniment per diferents tasques a cada municipi excepte Llorenç del Penedès i el Vendrell. També s’incorporen 5 llocs d’auxiliar administratiu, que treballaran al Consell Comarcal, als departaments d’Ensenyament, Serveis Socials, Turisme, Intervenció i Ocupació. 

També hi ha un monitor de lleure (Llorenç del Penedès), i 1 informador (1 lloc de treball per 9 mesos, ubicat al Vendrell). Els contractes són de 12 mesos. 

El programa s’adreça a persones aturades de llarga durada, en especial atenció també al col·lectiu femení, que estiguin inscrites a les oficines de Treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i que portin un mínim de 12 mesos inscrites.

Adaptació
Les persones contractades tenen una tècnica d’orientació per assolir una millor adaptació al lloc de treball i un reforç competencial durant la contractació per al posterior retorn al mercat laboral. També és encarregada d’elaborar un diagnòstic de cada persona per a poder treballar aptituds que puguin tenir. En funció de les necessitats del participant, es treballaran uns aspectes o uns altres. 

El projecte Enfeina’t està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social a càrrec de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

Comentarios
Multimedia Diari