Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Programa per facilitar la feina al Baix Penedès

El programa s’adreça a persones aturades de llarga durada, en especial atenció al col·lectiu femení

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els treballadors que participen en el programa. FOTO: DT

Els treballadors que participen en el programa. FOTO: DT

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha iniciat el programa Enfeina’t per facilitar la pràctica laboral i l’adquisició d’experiència a persones en situació d’atur mitjançant la seva contractació. 

A més de l’adquisició de l’experiència, aquestes persones també tindran acompanyament amb instruments per assolir la seva inserció laboral.

Són 12 peons de manteniment per diferents tasques a cada municipi excepte Llorenç del Penedès i el Vendrell. També s’incorporen 5 llocs d’auxiliar administratiu, que treballaran al Consell Comarcal, als departaments d’Ensenyament, Serveis Socials, Turisme, Intervenció i Ocupació. 

També hi ha un monitor de lleure (Llorenç del Penedès), i 1 informador (1 lloc de treball per 9 mesos, ubicat al Vendrell). Els contractes són de 12 mesos. 

El programa s’adreça a persones aturades de llarga durada, en especial atenció també al col·lectiu femení, que estiguin inscrites a les oficines de Treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i que portin un mínim de 12 mesos inscrites.

Adaptació
Les persones contractades tenen una tècnica d’orientació per assolir una millor adaptació al lloc de treball i un reforç competencial durant la contractació per al posterior retorn al mercat laboral. També és encarregada d’elaborar un diagnòstic de cada persona per a poder treballar aptituds que puguin tenir. En funció de les necessitats del participant, es treballaran uns aspectes o uns altres. 

El projecte Enfeina’t està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social a càrrec de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

Temas

Comentarios