Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Taller per als comerciants de Vila-seca per a preparar la campanya de Nadal

El cost del taller és gratuït i caldrà inscripció prèvia.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els comerciants ja escalfen motors per a la campanya nadalenca.

Els comerciants ja escalfen motors per a la campanya nadalenca.

L’Ajuntament de Vila-seca  i la Cambra de Tarragona organitzen un taller pràctic a Vila-seca anomenat “Preparem la campanya de Nadal”, previst per als propers 13, 15, 20, 22 i 27 de novembre de 14 a 16 hores.

En el marc del Pla de Suport al comerç al detall, i amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca, aquest taller per a comerciants tindrà com a objectiu dissenyar accions innovadores per a preparar la campanya de màrqueting de Nadal, potenciar eines i instruments nous de promoció comercial, promoure i executar accions de màrqueting i comunicació a la xarxa amb els clients i crear sinergies entre els comerciants per a treballar objectius comuns.

Les quatre primeres sessions s’impartiran al Centre Municipal de Formació i Ocupació “Antic Hospital” i l’última sessió, la del 27 de novembre, es durà a terme a Barcelona, sota el nom de “Retail tour a Barcelona”.

Des de la plaça dels Països Catalans de Vila-seca, sortirà un bus a les 9 del matí per a poder fer una visita i anàlisi de les botigues de Barcelona, compartir experiències de negocis amb responsables d’establiments, així com recollir exemples d’urbanització comercial d’interès.

El cost del taller és gratuït i caldrà inscripció prèvia al telèfon 977219676 o a través del web cambratgn.com/c_jornades.php

Temas

Comentarios

Lea También