Cambrils celebrarà un Ple Extraordinari per aprovar temes urgents

El nou govern s’ha compromès a no demorar les qüestions d’administració general o sotmeses a termini  

| Actualizado a 04 octubre 2021 09:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha convocat un ple extraordinari pel proper dimarts, 5 d’octubre, amb temes urgents pendents de tramitació que no poden esperar a la celebració del ple de cartipàs, que està previst es porti a terme uns dies més tard. Amb aquesta decisió, se certifica el compromís adquirit pel nou govern de no demorar aquells temes d’administració general o sotmesos a termini per tal de no entorpir l’activitat municipal. 

Tots els temes que passaran han estat tramitats per l’anterior equip de govern, i es votaran a favor amb l’esperit de respectar aquelles decisions que van quedar en l’aire a causa de la moció de censura, tot i haver passat el tràmit de les respectives comissions informatives. 

Com a temes més destacables, es procedirà a l’aprovació del compte general corresponent a l’exercici 2020, que recull els comptes del Consistori, organismes autònoms, i de les empreses INGESOL i APARCAM. Un altre tema, que va obtenir la unanimitat en la Comissió informativa d’Urbanisme serà aprovar inicialment la modificació puntual núm. 30 del POUM, consistent en intercanviar la qualificació urbanística entre els solars municipals situats al carrer Castell de Peralada 5 i carrer Castell de Siurana 4. 

Així mateix, es passarà a aprovació la renovació del Conveni de col·laboració entre l’Administració de la Generalitat de Catalunya (Departament d’Educació) i l’Ajuntament de Cambrils per al Pla Educatiu d'Entorn. També passarà per Ple, com a proposta d'Alcaldia, l'aprovació del conveni de col·laboració entre el Departament d'Educació de la Generalitat i l'Ajuntament de Cambrils per a la realització d'activitats complementàries de l'ESO, adreçades a l'alumnat amb necessitats educatives específiques derivades de la inadaptació al medi escolar en unitats d'escolarització compartida (UEC), durant el curs 2021-22. 

En la mateixa sessió es donarà compte de tots els decrets d’Alcaldia signats per l’anterior alcaldessa fins al dia del seu cessament. 

Comentarios
Multimedia Diari