Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

La Diputació impulsa nous equipaments i serveis ciutadans a Cunit

La presidenta Noemí Llauradó ha visitat aquest dijous el nou aparcament de bicicletes (Bicibuc), que ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona

| Actualizado a 30 septiembre 2022 10:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A Cunit els usuaris de la bicicleta compten des de fa uns mesos amb un aparcament cobert, segur i gratuït: el Bicibuc. La iniciativa ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, que hi ha destinat un total de 16.819 euros. En el marc d’una visita institucional al municipi la presidenta Noemí Llauradó ha visitat el Bicibuc situat al costat del poliesportiu municipal, que consta de 12 aparcaments independents per a bicicletes. La visita ha comptat amb la participació de l’alcalde de Cunit, Jaume Casañas i de diversos membres de la corporació municipal.

Després de visitar el Bicibuc, la presidenta de la Diputació ha conegut altres projectes d’interès per al municipi com ara el Centre de Negocis, un equipament municipal que funcionarà com a espai de coworking que entrarà en funcionament a finals d’any i per a la creació del qual s’ha sol·licitat la col·laboració de la Diputació.

Durant la visita a Cunit, Llauradó ha celebrat l’impuls d’iniciatives com la del Bicibuc, que tenen com a objectiu impulsar la mobilitat sostenible i ha destacat la importància de conèixer de primera mà les obres i projectes que es duen a terme arreu dels municipis per millorar-ne les oportunitats i augmentar el benestar de la ciutadania.

Comentarios
Multimedia Diari