Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

La II Fira de la Salut Comunitària del Vendrell aconsegueix un gran èxit de participació

S’han omplert totes les activitats previstes i s’ha incrementat notablement l’assistència de públic respecte a l’edició anterior

09 mayo 2023 13:52 | Actualizado a 09 mayo 2023 16:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un nombrós públic i més de trenta entitats han participat en la II Fira de Salut Comunitària del Vendrell que, sota el lema Activem-nos ha estat tot un èxit de participació i d’organització.

Durant dos dies, les carpes temàtiques de la fira s’han omplert de gent interessada a participar en els tallers i activitats de tota mena que s’hi han organitzat: de salut, d’art, de promoció de l’activitat física, caminades, etc. Tot amb l’objectiu de millorar la salut i el benestar de la ciutadania i donar respostes no medicalitzadores als problemes de salut detectats a la consulta.

Des de la comissió de Salut Comunitària del CAP Vendrell, organitzadora de la fira amb la col·laboració de l’Ajuntament del Vendrell, destaquen la gran implicació tant dels professionals, com de la ciutadania i de totes les entitats participants que han permès omplir totes les activitats previstes i incrementar notablement l’assistència de públic respecte a l’edició anterior.

D’entre les activitats destacades d’enguany hi ha l’aula de formació, per la qual van passar un total de 48 alumnes de catorze anys del Baix Penedès; la carpa maternoinfantil, per on van passar alumnes de P5 de diferents escoles del municipi, i la identificació del mapa d’actius mitjançant una caminada en la qual van participar un total dotze entitats que van obrir les portes per mostrar les activitats que realitzen obertes a la comunitat. En aquest sentit, destaca la implicació de la biblioteca municipal com a actiu de salut amb l’habilitació del vestíbul com a espai de consulta de nombrosos llibres relacionats amb la salut.

D’altra banda, la fira s’ha obert a molts col·lectius que van fer demostracions de les seves activitats: grups de dansa, grups de cultura popular, entitats de salut mental, etc.

Paral·lelament, més d’un miler de persones de totes les edats han participat en els diferents concursos i sortejos que s’han organitzat en el marc de la fira. Destaca, especialment, el concurs de dibuix infantil, que va tenir una participació massiva.

Comentarios
Multimedia Diari