L’Ajuntament de Cambrils ofereix un curs gratuït d’instal·lacions solars fotovoltaiques

És un certificat de professionalitat de 540 hores adreçat prioritàriament a persones en situació d’atur

| Actualizado a 04 octubre 2021 09:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Departament de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils ofereix un curs gratuït de muntatge i manteniment d’instal·lacions fotovoltaiques adreçat prioritàriament a persones en situació d’atur. Les preinscripcions ja es poden formalitzar a l’Ateneu i Centre de Formació l’Estudi (Avinguda Horta de Santa Maria, 14, 4a planta), el telèfon 977307401 i el correu pao@cambrils.cat.  

La formació s’iniciarà el proper 29 d’octubre al carrer Mas de l’Abat, 46 del Polígon Industrial Alba de Vila-seca en horari de 9 a 14 h de dilluns a divendres (existeix una línia regular d’autobusos que comunica Cambrils amb el Polígon Alba de Vila-seca). 

Per accedir al curs cal ser major de 16 anys, tenir nacionalitat espanyola i tenir el títol de Graduat en ESO o equivalent, de Graduat Escolar, d’Auxiliar de Formació Professional, un Cicle Formatiu de Grau Mitjà, un Certificat de Professionalitat de nivell 1 de la mateixa família o àrea professional que es vol cursar, o un Certificat Professional de nivell 2, o bé haver superat la prova d’accés a cicles Formatius de Grau Mitjà o d’accés a la Universitat per majors de 25 i/o 45 anys. En cas de no tenir la titulació mínima exigida, caldrà passar unes proves de competències clau: castellà o català i matemàtiques. 

El curs està organitzat i finançat per l’Ajuntament de Cambrils i compta amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya. L’acció s’emmarca en l’aposta de l’Ajuntament per la sostenibilitat i l’Agenda 2030 i, al mateix temps, donar oportunitats a les persones de formar-se en sectors emergents de futur i millorar la seva ocupabilitat. 

Comentarios
Multimedia Diari