Vila-seca rep el Certificat del Sistema de Gestió de Qualitat

Ha estat atorgat per la prestació del servei d’informació a la ciutadania relativa als Serveis socials

30 marzo 2022 16:42 | Actualizado a 30 marzo 2022 19:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El director de la Regió Mediterrània d’AENOR (Asociación Española de Normalización y Certificación) Ángel Luís Sánchez, ha lliurat aquest matí a l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, el Certificat ISO-AENOR (ER-0644/2021).

A l’acte també hi ha assistit la regidora d’Acció Social, Lucía Teruel, els responsables de Desenvolupament de negoci d’AENOR i diversos tècnics de l’Ajuntament de Vila-seca.

AENOR ha concedit a l’Ajuntament de Vila-seca el Certificat del Sistema de Gestió de Qualitat, com a reconeixement i evidència de la conformitat del seu sistema de gestió amb la norma ISO 9001:2015.

Concretament, ha estat atorgat per la prestació del servei d’informació a la ciutadania relativa als Serveis socials, que es realitzen a l’oficina de Benestar Social, ubicada a l’avinguda de la Verge de Montserrat, 37.

Aquest certificat acredita la millora contínua del servei amb l’objectiu de satisfer les necessitats dels usuaris; la integració dels processos pel que fa a la coordinació interna de l’àrea i de tota l’administració; la millora de la presa de decisions d’acord amb els fets, la documentació i les dades i el compromís dels treballadors en la millora dels processos.

Els avantatges que implica són tres, fonamentalment: millora els processos i elimina els costos de la ‘No qualitat’; incrementa la implicació dels professionals en aconseguir una feina ben feta i de forma sostenible i, a més, comporta una major convicció en la transmissió del compromís amb la qualitat a tots els públics d’una organització.

Comentarios
Multimedia Diari