Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  L’escola Vedruna Sagrat Cor, un pas endavant per una educació integral

  23 febrero 2023 17:09 | Actualizado a 23 febrero 2023 17:19
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Temas:

  El centre celebrarà el pròxim 4 de març la tradicional jornada de portes obertes

  Amb l’objectiu de mantenir-se com un dels referents educatius de la província, l’escola Vedruna Sagrat Cor de Tarragona continua sumant i impulsant projectes que donin resposta als reptes educatius que planteja l’actual societat del coneixement.

  Sense abandonar els principis d’una escola Vedruna, concertada i catalana, el centre tarragoní ofereix totes les etapes educatives, des de servei de llar d’infants fins a Batxillerat, facilitant un acompanyament personalitzat als alumnes i a les famílies, una de les prioritats del centre, al llarg de l’itinerari formatiu de l’alumnat.

  En aquest sentit, cal destacar la visió plurilingüe del centre, organitzant intercanvis culturals amb França i Alemanya, i facilitant l’obtenció de títols oficials anglesos i francesos, com a centre examinador oficial o a través del Batxillerat Dual i el Batxibac, respectivament. Un Batxillerat que ofereix els itineraris d’Arts Plàstiques, Humanitats, Ciències Socials, Ciències i Tecnologia.

  Avalada pels bons resultats acadèmics, l’escola segueix apostant per la incorporació de noves metodologies actives amb les quals l’alumne és el centre de l’aprenentatge. A tall d’exemple, aquest curs s’ha iniciat un projecte propi de STEAM en un model d’aula dinàmica, singular i única a la ciutat que encapçala l’aposta de la institució per millorar l’adquisició de la competència digital de l’alumnat i del professorat. També s’ha engegat una sèrie d’activitats de sostenibilitat que es desenvolupen dins d’un nou espai d’aula de natura.

  La consciència global també és treballada a través dels Objectius de Desenvolupament Sostenible amb diverses accions. De fet, tenint en compte els valors de la Unió Europea, l’escola Vedruna Sagrat Cor ha estat escollida escola ambaixadora del Parlament Europeu entre més de 400 candidatures, un projecte que permet organitzar activitats globalitzadores que promoguin els valors de la Unió Europea en tota la comunitat educativa. Per completar l’oferta formativa, es promouen activitats esportives i de lleure infantil i juvenil que acullen diverses activitats extraescolars (patinatge, escacs, judo, dansa, gralles, conversa anglesa i francesa...) estades a l’estranger, casals i colònies d’estiu.

  Per mostrar el seu projecte educatiu, el centre celebrarà la tradicional jornada de portes obertes el pròxim 4 de març. D’11 a 13 hores, les famílies visitants podran recórrer les instal·lacions i experimentar de primera mà la immersió educativa i social que ofereix l’escola.

  $!L’escola Vedruna Sagrat Cor, un pas endavant per una educació integral

  Escola Vedruna Sagrat Cor

  Carrer de Santa Joaquima de
  Vedruna, 10. 43002 Tarragona

  Tel. 977217979

  https://sagratcor.cat/

  Comentarios
  Multimedia Diari