Dimiteix el president del CB Valls

José Luis Vicente Martínez deixa de ser presidente després de 12 anys

24 septiembre 2019 15:21 | Actualizado a 25 septiembre 2019 13:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Us informo que el passat divendres, 20 de setembre, vaig presentar la meva renúncia com a president del Club Bàsquet Valls en la reunió ordinària de la Junta Directiva.

Com ja sabeu, en els darrers mesos i per causes personals, cada cop se m’ha anat fent més difícil dedicar el temps que mereix i requereix una responsabilitat tan important com és la Presidència d’una entitat esportiva de primer nivell.

A parer meu, i en consens amb tota la Junta Directiva, serà més operatiu que el president executiu Magí Mallorquí assumeixi la màxima direcció del club, com a president del CB Valls, fins que es posi en marxa el procés d’un nou nomenament del càrrec de president i dels membres de la Junta que exigeixen els estatuts de la nostra entitat.

Tot just aquest octubre farà 12 anys que vaig arribar a la Junta del CB Valls. Quatre anys més tard, un 1 de juliol de 2011, vaig ser escollit president. Ara marxo amb gran satisfacció d’operativitat. En l’àmbit esportiu hem impulsat durant aquest temps projectes tan importants com les nostres Escola i Acadèmia de Bàsquet. Cada any hi ha més de 400 joves que juguen al bàsquet a la nostra ciutat des de la vinculació al CB Valls; des dels més petits als primers equips masculí i femení que competeixen a la lliga EBA i a Copa Catalunya, respectivament.

La relació entre les diferents seccions del CB Valls són excel·lents i la nostra Comissió Social és un model de treball solidari. Hem fet una aposta pel bàsquet formatiu donant un protagonisme molt especial al foment dels millors valors de l’esport.

Tot això i moltes més coses que ara no esmento, no són una llista personal de fites assolides, sinó una suma d’accions realitzades gràcies a haver pogut comptar dins de la Junta amb el millor equip imaginable. Us ben asseguro que si el CB Valls rep constantment reconeixements per la seva gestió és gràcies a la bona feina que fem tots plegats, fent pinya: jugadors i jugadores, equip tècnic i de salut, Junta Directiva, administració. Vull donar les gràcies molt especialment al nostre equip tècnic, que em va ajudar molt i a la resta de la Junta. Sense tots ells hauria estat impossible portar a terme tots els projectes realitzats.

El CB Valls és el que és gràcies a tota aquesta gent i molt especialment a la massa social: socis i aficionats. I vull donar les gràcies, per descomptat, als nostres patrocinadors i a les administracions públiques com l’Ajuntament de Valls i la Diputació de Tarragona. Sort en tenim, del seu compromís i el de la Territorial de la Federació Catalana de Bàsquet, sempre al costat del bàsquet de la nostra demarcació i pendent de les seves necessitats.

A vosaltres, amics dels mitjans de comunicació, només em queda donar-vos les gràcies per haver donat el vostre suport al nostre club des del vostre àmbit: la informació. Gràcies per la vostra professionalitat, pel temps, l’espai i les pàgines dedicades a aquest gran club durant tot el meu mandat, i disculpeu si algun cop no he estat tan explícit com vosaltres hauríeu volgut. Us demano, de tot cor, que seguiu explicant el dia a dia de la realitat de l’esport de la nostra demarcació, del bàsquet en general i del CB Valls en particular, perquè la vostra bona feina ajuda a crear afició.

A partir d’ara ens seguirem trobant al pavelló Joana Ballart, en el meu cas com a soci i vocal de la Junta Directiva. Gràcies a tots i a totes; gràcies per tot. Força Valls!

Comentarios
Multimedia Diari