Amplien el centre de serveis a empreses de la Terra Alta

La consellera Meritxell Borràs inaugura l'edifici

20 julio 2017 10:27 | Actualizado a 20 julio 2017 10:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, va inaugurar ahir les obres d’ampliació del centre de serveis a empreses i suport al teletreball de Gandesa, unes instal·lacions que donen servei a tota la comarca de la Terra Alta.

L’ampliació del centre ha consistit en la construcció d’un nou edifici, annexat al ja existent ubicat a l’entrada del polígon de Gandesa, i en el subministrament del mobiliari necessari. Pel que fa a la distribució dels espais, la recepció, la sala d’actes i l’arxiu es troben a la planta baixa, juntament amb una aula i un despatx i en la primera planta hi ha sis despatxos més, a banda d’una sala d’espera i una sala de reunions.

 Aquesta actuació ha estat finançada per 256.766 euros, a través del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) que gestiona el Departament de Governació.

"Com a Govern creiem fermament a oferir les mateixes possibilitats a totes les persones del país i amb l’ampliació d’aquest telecentre facilitem l’emprenedoria dels habitants de la Terra Alta", va destacar la consellera, que es va mostrar molt satisfeta perquè "gràcies a l’aportació de més de 250.000 euros del Departament de Governació, a través del PUOSC, ara hi ha una realitat que dona resposta a les necessitats de Gandesa i de la comarca".

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal de la Terra Alta i alcalde de Gandesa, Carles Luz, va posar en relleu "el compromís del Govern amb les comarques rurals i la voluntat d’estar a prop de la ciutadania", i va recordar la transversalitat de serveis que s’ofereixen des del Consell Comarcal i des del telecentre.

La consellera Meritxell Borràs es va traslladar posteriorment a l’Ajuntament de la Pobla de Massaluca, on, després de la visita al consistori, va inaugurar, juntament amb l’alcalde de la població, Antoni Ferré, les obres d’adequació dels vestidors i de diversos serveis de la pista poliesportiva municipal.

Comentarios
Multimedia Diari