Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Amplien el centre de serveis a empreses de la Terra Alta

La consellera Meritxell Borràs inaugura l'edifici

Diari de Tarragona

Whatsapp
Inauguració de les instal·lacions, aquest dimecres. Foto: Joan Revillas

Inauguració de les instal·lacions, aquest dimecres. Foto: Joan Revillas

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, va inaugurar ahir les obres d’ampliació del centre de serveis a empreses i suport al teletreball de Gandesa, unes instal·lacions que donen servei a tota la comarca de la Terra Alta.

L’ampliació del centre ha consistit en la construcció d’un nou edifici, annexat al ja existent ubicat a l’entrada del polígon de Gandesa, i en el subministrament del mobiliari necessari. Pel que fa a la distribució dels espais, la recepció, la sala d’actes i l’arxiu es troben a la planta baixa, juntament amb una aula i un despatx i en la primera planta hi ha sis despatxos més, a banda d’una sala d’espera i una sala de reunions.

 Aquesta actuació ha estat finançada per 256.766 euros, a través del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) que gestiona el Departament de Governació.

"Com a Govern creiem fermament a oferir les mateixes possibilitats a totes les persones del país i amb l’ampliació d’aquest telecentre facilitem l’emprenedoria dels habitants de la Terra Alta", va destacar la consellera, que es va mostrar molt satisfeta perquè "gràcies a l’aportació de més de 250.000 euros del Departament de Governació, a través del PUOSC, ara hi ha una realitat que dona resposta a les necessitats de Gandesa i de la comarca".

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal de la Terra Alta i alcalde de Gandesa, Carles Luz, va posar en relleu "el compromís del Govern amb les comarques rurals i la voluntat d’estar a prop de la ciutadania", i va recordar la transversalitat de serveis que s’ofereixen des del Consell Comarcal i des del telecentre.

La consellera Meritxell Borràs es va traslladar posteriorment a l’Ajuntament de la Pobla de Massaluca, on, després de la visita al consistori, va inaugurar, juntament amb l’alcalde de la població, Antoni Ferré, les obres d’adequació dels vestidors i de diversos serveis de la pista poliesportiva municipal.

Temas

Comentarios

Lea También