Amposta cancel·la un campus de bàsquet per un cas positiu de Covid-19

Es fan proves PCR a totes les noies participants, al cos tècnic i també a alguns dels treballadors del Centre de Tecnificació Esportiva

30 julio 2020 17:37 | Actualizado a 30 julio 2020 17:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Centre de Tecnificació Esportiva d’Amposta ha suspès el campus de bàsquet femení winners davant un positiu de covid-19. Segons ha informat l’Ajuntament de la capital del Montsià, dimarts una de les participants al Campus -que havia arribat a Amposta diumenge- va retornar a casa seva perquè la seva mare havia donat positiu a una prova PCR. Un cop allí se li va realitzar la prova que ha resultat positiva.
Paral·lelament, dimecres a la nit, una altra de les joves, que hi havia estat en contacte, va presentar símptomes.
Epidemiologia de les Terres de l’Ebre ha decidit tractar la situació com un possible brot i farà proves PCR a totes participants, el cos tècnic i també alguns dels treballadors del Centre de Tecnificació que han tingut contacte amb la jove. ️
Malgrat desconèixer encara els resultats d’aquestes PCR, que es van dur a terme aquest dijous a la tarda, seguint les recomanacions d’Epidemiologia de les Terres de l’Ebre, la direcció del Campus i el Centre de Tecnificació han acordat cancel·lar l’activitat i que les joves retornin a les seves ciutats aquest divendres. 
Brots i casos
Si es confirmés aquest brot se sumaria als que ja hi ha actius a la ciutat d’Amposta, un a l’Hospital Comarcal del Montsià amb 21 casos confirmats, i un altre declarat en l’àmbit familiar, amb 6 casos confirmats i 15 persones en seguiment. En total, a les Terres de l’Ebre hi ha actualment uns 9 brots actius, entre els darrers un a Corbera d’Ebre i un segon a Tortosa. 
Segons dades de l’Ajuntament d’Amposta, i sense tenir en compte aquests últims positius, a la ciutat s’ha comptabilitzat entre el 8 i el 29 de juliol una quarantena de casos de Covid-19. Entre els dies amb una major confirmació de positius hi ha el 27, amb nou casos, i el 29, amb 7.
L’Ajuntament fa una crida a la responsabilitat dels veïns en seguir sempre les mesures de seguretat, com l’ús de mascareta i la neteja de mans, entre d’altres. 

Comentarios
Multimedia Diari