Dos accidents de trànsit, a Bot i el Perelló, acaben amb sis ferits, un d'ells crític

L'accident de la Terra alta ha estat un xoc frontal entre dos turismes a la N-420. El del Baix Ebre, un cotxe ha impactat per darrera amb un camió de mudances. En tots dos el trànsit s'ha vist interromput i Mossos d'Esquadra han fet circulació alternativa

19 mayo 2017 17:47 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Dos accidents de trànsit han marcat el matí a les Terres de l'Ebre. El primer poc després de les 10 hores ha estat el més greu. Segons informa el Servei Català de Trànsit, dos turismes haurien impactat frontalment a la N-402, al seu pas per la localitat de Bot, al quilòmetre 792. Segons sembla, la col·lisió ha provocat un total de tres ferits, un d'ells -un noi de 26 anys- molt greu que ha estat traslladat en helicòpter fins a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, on el seu estat és crític, han confirmat fonts mèdiques. Les altres dues persones ferides, també nois de 29 i 35 anys, han estat traslladades a l'hospital comarcal de Móra amb pronòstic menys greu.

Una hora més tard, a la N-340, a l'alçada del terme municipal del Perelló, un encalç entre un cotxe i un camió de mudances de gran tonatge ha causat tres ferits, tots ells menys greus i traslladats en ambulància fins a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Són tres homes de 35, 41 i 43 anys respectivament. En aquest segon accident, la via ha estat tallada pocs minuts i Mossos d'Esquadra han gestionat el trànsit.

El tercer accident s'ha registrat poc després de les 13.30 hores a Valls, Alt Camp. Un camió hauria perdut el control i ha bloquejat la via momentàniament fent la tisora. Bombers ha informat que no hi ha cap ferit i el Servei Català de Trànsit explica que no hi hagut afectació de la via.

Comentarios
Multimedia Diari