El festival Terres projectarà un centenar d'obres de dotze països

Se celebrarà del 31 de maig al 3 de juny, amb projeccions a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa

22 mayo 2017 14:48 | Actualizado a 23 mayo 2017 18:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Del 31 de maig al 3 de juny Tortosa estrenarà la primera edició del terres Catalunya - INTERNATIONAL ECO & TOURISM FILM FESTIVAL. Es tracta d'un festival de cinema de nova creació especialitzat en pel·lícules que difonen i promocionen destinacions turístiques (públiques i privades) d’arreu del planeta, amb una clara vocació internacional. La farà possible la productora ebrenca Filmsnòmades, encapçalada pel director del festival Santi Valldepérez.

És el primer festival especialitzat en aquesta temàtica que s’organitza a Catalunya i l’Estat espanyol i naix amb el partenariat d’ART e TUR, Festival Internacional de Cinema Turístic de Portugal. La voluntat és posar el focus en films que difonguin destinacions i allotjaments especialitzats en turisme de natura i familiar i a l’hora promocionin valors com el desenvolupament sostenible i el respecte amb el medi ambient.

La proposta es complementarà amb el congrès sobre Paisatge, Cinema i Turisme terres LAB. El congrés terres LAB està coordinat per Jordi Tresserras del Laboratori de Patrimoni, Turisme Cultural i Creativitat de la Universitat de Barcelona (LABPATC ), i s’hi han programat sis conferències, quatre taules rodones, dos casos d’estudi i una presentació.

Les 98 pel·lícules que participaran al terres Catalunya provenen de dotze països diferents (Espanya, Itàlia, Portugal, Gran Bretanya, Alemanya, Eslovènia, Brasil. Perú, Mèxic, Estats Units, Taiwan i Índia). 69 són films turístics, 22 documentals i 7 films corporatius i es projectaran dimecres i dijous de 7 de la tarda a 11 de la nit a les dos sales de l’auditori Felip Pedrell de Tortosa.

Dissabte 3 de juny a la tarda es projectaran les pel·lícules guanyadores a l’auditori. Les sessions de projeccions són gratuïtes i obertes al públic

 

 

Comentarios
Multimedia Diari