Godall celebra la Fira de l'Oli virtual, amb un tast comentat per Instagram

La Cooperativa  vol donar a conèixer els seus olis i la seva nova botiga online

02 junio 2020 09:00 | Actualizado a 02 junio 2020 11:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Godall recupera aquest dijous 4 de juny, de forma virtual, la celebració de la XVII Fira de l’Oli i de l’Espàrrec. El certamen, que s’havia de celebrar els dies 14 i 15 de març, es va suspendre degut a la declaració d’estat d’alarma per la Covid-19.

Davant la incertesa sobre la data de desescalada en la que es podrà tornar a organitzar una fira d’aquestes característiques, la Cooperativa de Godall s’ha decantat per donar a conèixer els seus olis i la seva nova botiga online a través d’un esdeveniment virtual en directe a través d’Instagram Live.

Així, aquest 4 de juny des del perfil @lacrimaolea es podrà seguir un tast d’oli en el que Balbino Pastor, mestre d’almassara de la cooperativa, explicarà les diferents varietats autòctones, entre elles l’oli d’oliveres mil·lenàries, declarades Patrimoni Agrícola Mundial per la FAO (l’organització de les Nacions Unides en Agricultura i Alimentació). Per aquells usuaris que desitgin seguir en directe el tast, la cooperativa ha posat a la venda des de la seva botiga online un pack de tast a un preu especial de 20€ (https:// www.lacrimaolea.com/catavirtual0406/) que inclou quatre ampolles: una d’Empeltre,
una de Sevillenca (DOP Baix Ebre-Montsià), un altra de Morruda (DOP Baix Ebre-
Montsià) i un Coupage de Morruda, Farga i Sevillenca. A la mateixa web també es pot
adquirir l’oli d’oliveres mil·lenàries de la varietat Farga.

Comentarios
Multimedia Diari