Más de Ebre

Un incendi a l'Ametlla de Mar obliga tallar el trànsit ferroviari i de vehicles a l'AP-7 i a la N-340

Els bombers han rebut l'avís a les 16.45h. Estan treballant 14 dotacions terrestres i 7 d'aèries. Les flames s'apropen al nucli de la Urbanització de Calafat

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge del fum provocat per l'incendi des de l'Urbanització de Calafat. Foto: A. Mariné

Imatge del fum provocat per l'incendi des de l'Urbanització de Calafat. Foto: A. Mariné

Un incendi ha obligat a tallar aquest diumenge a la tarda l'AP-7 i l'N-340 a l'altura de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre). Els Bombers, que han rebut l'avís a les 16.44 hores, han activat inicialment 14 dotacions terrestres i set mitjans aeris. Poc després de les 19.00 hores han anunciat que retiraven els mitjans aeris i que hi deixaven 12 dotacions terrestres. Per un costat l'incendi no pot progressar perquè hi ha un circuit de motos. Els Bombers, que asseguren que les tasques evolucionen favorablement, han combinat els mitjans aeris amb una línia d'aigua perquè no s'escoli per un barranc cap a la zona forestal.

Es tracta d'un incendi de vegetació a la zona de Calafat, molt proper a l'autopista i que hauria saltat la via del tren. De fet, també s'ha interromput la circulació ferroviària entre l'Ametlla i l'Hospitalet de l'Infant, la qual cosa afecta la línia R16 de Rodalies i els serveis de llarga distància. Un cop s'ha restablert la circulació per l'AP-7, encara que per un sol carril, Renfe ha habilitat un servei per carretera per suplir el transport ferroviari afectat. El Servei Català de Trànsit ha informat que també s'ha reobert la N-340.

Foto: A. Mariné

Les flames han avançat rápidament i han saltat tant a la via del tren com a les dues vies afectades. Malgrat això, el foc no ha pogut progressar per la presència d'un circuit de motos. L'incendi també s'ha produit pròxim a la Urbanització de Calafat, sense que de moment sembla que s'hagi de procedir a desallotjar la zona.

El Sistema d'Emergències Mèdiques també està present a la zona hi ha activat una unitat terrestre, uncomandament i una Unitat  d'Intervenció i Suport. De moment no consten persones ferides.

 

SEGUIRÀ AMPLIACIÓ

Temas

Comentarios

Lea También