L’Ajuntament de l’Aldea i Sorea arrenquen actuacions de millora a la xarxa d’aigua

Les actuacions permetran un estalvi d'aigua considerable

08 julio 2020 14:40 | Actualizado a 08 julio 2020 14:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Fruit de les negociacions portades a terme entre l’Ajuntament de l’Aldea i Sorea es procedirà a fer una sèrie de millores molt importants a la xarxa d’aigua del municipi. Aquestes obres de millora de la xarxa potable permetrà, després de molt anys, gaudir d’un millor servei per als veïns i un estalvi d’aigua considerable.

La primera actuació es durà a terme a l’avinguda Catalunya, des del número 285 al 289 i es substituirà un tram de 50 metres lineals de canonada de fibrociment que acumulava moltes fuites per una de Polietilè de 90. A part d’aquesta primera actuació, també s’executarà la sectorització de la xarxa d’aigua potable, que comportarà poder delimitar el control sobre la xarxa, tant en el moment de les avaries i reparacions, con cercar d’una manera més efectiva les possibles fuites a la xarxa, fet que ajudarà a millorar el 50 % de rendiment de la xarxa, quan la mitjana recomanable hauria de ser sobre un 75%.

Una altra actuació a realitzar serà la portada de la xarxa d’aigua a la Raval de Sant Josep, l’única part urbana del nucli urbà que a hores d’ara no disposa d’aquest servei. A partir del 2021, també es començaran a substituir els trams de canonada de fibrociment al llarg de l’av. Catalunya.

Comentarios
Multimedia Diari