L'Escola d'Art de Tortosa s'obre a la ciutadania

El centre ja té obertes les inscripcions als cursos trimestrals i monogràfics, que començaran el 19 de setembre

15 septiembre 2017 09:47 | Actualizado a 15 septiembre 2017 10:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Durant aquest dijous, l’Escola d’Art de la Diputació de Tarragona a Tortosa va celebrar l’activitat «Alumne per un dia», una jornada de portes obertes que va servir per presentar l’escola a la ciutadania i per captar nous alumnes. 

Els participants a aquesta activitat van poder apuntar-se i aprendre i formar-se, de forma gratuïta, amb tallers sobre diferents disciplines artístiques com ara la pintura, el gravat, la ceràmica o la impressió 3D i conèixer d’aquesta manera de primera mà el centre i la tasca que s’hi desenvolupa, així com els seus professionals i professors. Així, durant la jornada d’ahir, desenes de persones amb inquietuds artístiques van poder gaudir dels tallers d’iniciació al torn i de pintura o de coure d’esmalts i dibuix.

Aquest és el segon any que l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa organitza aquests tallers coincidint amb l’inici de l’activitat lectiva. En la seva primera edició la iniciativa es va celebrar amb gran èxit de participació.

Obertes les inscripcions 
L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa innova i incrementa l’oferta educativa i artística amb més cursos d’arts plàstiques, arts visuals, arts digitals, teoria de l’art, formació educativa, multidisciplinària i la proposta de recursos i desenvolupament de projectes adreçats a professionals. 

En total enguany s’ofereixen fins a 27 cursos trimestrals i monogràfics que es començaran a impartir el 19 de setembre. L’Escola ja ha presentat la programació d’ensenyament especialitzat en art, cultura i patrimoni del curs 2017-2018. La proposta forma part del nou pla director del centre, un programa que innova i incrementa l’oferta educativa artística. El centre d’adreça a alumnes i a públic interessat en la formació visual, plàstica i digital. D’aquesta forma, s’han creat càpsules formatives d’art, cultura i patrimoni, que consten de Recursos i Desenvolupament de projectes. Estan dirigides a professionals i indústries de l’art, la cultura i el patrimoni, artistes, professionals de l’educació artística, professionals de l’oci, ajuntaments i entitats, i sobretot a professionals amb esperit creatiu i innovador. 

L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa és un centre amb 65 anys de trajectòria docent, cultural i artística i més de 20 anys dedicats a la conservació i restauració de patrimoni cultural. L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa procura fer un ensenyament especialitzat, innovador i personalitzat. Així mateix, l’Escola organitza activitats culturals i educatives obertes al públic amb certa freqüència.

Comentarios
Multimedia Diari