La Ribera d’Ebre millora el Camí de Sirga vora el riu

El Consell Comarcal invertirà 295.000 euros sufragats pel programa FEDER i el Pla de Foment Territorial de Turisme de Catalunya

28 noviembre 2020 17:10 | Actualizado a 30 noviembre 2020 10:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha donat el vistiplau a l’aprovació inicial de dos projectes vinculats a la consolidació del sender GR99, o Camí de Sirga vora el riu Ebre, cofinançats pel programa FEDER 2014-2020 de la Unió i Europea, el Pla de Foment Territorial de Turisme de Catalunya i els municipis de la comarca. D’una banda, es destinaran 90.000 euros a la senyalització de tram del GR99 que creua la comarca i altres subrutes. D’altra, es destinen 205.000 euros a l’arranjament i rehabilitació de trams del Camí de Sirga a Riba-Roja, Flix i a la consolidació del ferm del Pas de l’Ase.

«Es millorarà la senyalització del sender principal, però també d’altres camins secundaris, com els que enllacen amb els diversos municipis de la comarca. Així, el projecte també inclou la ruta de les ermites que va de la Torre de l’Espanyol fins a Vinebre, un tram de Miravet», ha concretat Gemma Carim, presidenta del Consell Comarcal, durant el plenari del mes de novembre que s’ha celebrat aquesta setmana en format telemàtic, donada la situació imposada per la pandèmia de la Covid-19.

Referent de turisme actiu

La Ribera d’Ebre treballa des de fa temps per millorar tots els actius vinculats a aquest camí natural que ressegueix el riu Ebre, per convertir-lo en un referent del turisme actiu, de natura i cultural en l’àmbit del senderisme i el cicloturisme.

Comentarios
Multimedia Diari