La llibreria La Irreal de Tortosa guanya el premi Emprenedoria 2021

El Consell Comarcal fomenta l’esperit innovador dels joves amb els Premis Baix Ebre, que també guardonen la solidaritat i la fotografia

15 diciembre 2021 19:40 | Actualizado a 16 diciembre 2021 10:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La llibreria La Irreal de Tortosa ha guanyat el Premi Emprenedoria 2021 que concedeix el Consell Comarcal del Baix Ebre amb l’objectiu de reconèixer i fomentar l’esperit emprenedor i innovador, així com potenciar les oportunitats de negoci a la comarca. Un guardó que va lliurar-se ahir juntament amb els premis Solidaritat, Acció Jove i Fotografia, que convoca el Consell Comarcal anualment.

La promotora de La Irreal, Júlia Albesa, va rebre ahir el guardó durant l’acte de lliurament dels Premis Baix Ebre 2021. Pel que fa a la dotació econòmica del premi és de 1.500 euros, així com l’assessorament tècnic i el suport logístic dels tècnics del Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova. També s’ha concedit un accèssit a les promotores del diari digital A Prop Ebre, Judit Camacho i Laia Viñas.

Pel que fa al Premi Acció Jove, s’ha emportat el primer premi, amb una dotació de 900 euros, el Club Esportiu Futsal Tortosa 2014 pel projecte ‘Xuta amb el cor’, que dona l’oportunitat dintre el món de l’esport a nois i noies en dificultats socials i econòmiques. El segon premi ha estat pel Club de Rem Tortosa pel projecte de formació de joves monitors.

Quant al Premi Solidaritat, amb una dotació de 1.500 euros, s’ha entregat a la Fundació La Marató de TV3. Finalment, en el cas del premi Fotografia a Instagram els guardonats han estat Ana Belén Aguado, Òscar Lanau i Jordi Adsuar.

Comentarios
Multimedia Diari