L’àrea d’autocaravanes de Tortosa comptabilitza 204 vehicles

L’aparcament, habilitat per a 32 places, va haver d’excedir el seu espai durant dos dies, divendres i dissabte de la Setmana Santa

06 abril 2018 08:49 | Actualizado a 06 abril 2018 08:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Cada cop són més aquells que viatgen amb aquests vehicles condicionats com a habitatges. A l’àrea d’autocaravanes de Tortosa, ubicada al passeig de Ribera,  durant la Setmana Santa es van comptabilitzar un total de 204 caravanes. L’espai, on hi ha 32 places, durant dos dies, divendres i dissabte, es va haver d’excedir amb 47 i 51 autocaravanes, que es van estacionar a la zona del voltant. Durant el mes de març s’han comptabilitzat un total de 566 vehicles, amb 1.132 pernoctacions

Tortosa va arribar al 84% d’ocupació durant la Setmana Santa, una xifra molt superior a la de l’any passat que va ser del 55%. D’aquesta manera, es presentava ahir un balanç molt satisfactori on, de diumenge a diumenge, es van arribar a comptabilitzar fins a 3.920 pernoctacions a la ciutat, incloent-hi places d’allotjament i l’àrea d’autocaravanes. 

S’esgoten les places hoteleres
El primer tinent d’alcalde i regidor de Turisme, Josep Felip Monclús, ha explicat que les xifres d’ocupació hotelera varien en funció dels dies, i tot i que el percentatge global de tota la setmana, de diumenge 25 de març a diumenge 1 d’abril ha estat del 84%, els darrers dies, a partir de Divendres Sant, les places hoteleres a la ciutat es van esgotar.

D’altra banda, un total de 1.843 persones van passar per les dos oficines de turisme de la ciutat durant aquests dies, una xifra sensiblement inferior a la de l’any passat, que va ser de 2.225. Monclús ho ha atribuït a la davallada de turisme estranger, ja que quan la Setmana Santa cau durant el mes de març la seva presència es redueix; i també a la posada en marxa de la nova web de turisme on el visitant ja disposa de tota la informació del municipi. 

Del total de visitants, un 58% procedeixen de Catalunya, un 35% de la resta de l’Estat espanyol, i un 8% d’altres països. La majoria de turistes continuen sent parelles, amb un 57%.

Comentarios
Multimedia Diari