Més de 400 professionals tasten els vins DO Terra Alta

En una jornada de promoció a Barcelona

19 mayo 2017 15:41 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Més de 400 professionals van assistir, aquest dilluns a Barcelona, a un ‘showroom’ de vins de la Denominació d’Origen (DO) Terra Alta. A la jornada professional hi van participar agents del món del vi, restaurants, distribuïdors i premsa especialitzada. Van poder tastar prop de 100 referències dels 28 cellers. La DO vol posar en valor els seus vins, sobretot els elaborats amb garnatxa blanca, la varietat emblema de la Terra Alta.

Els resultats del treball amb aquesta varietat ja ha recollit nombrosos reconeixements en concursos i guies d’àmbit nacional -Premis Vinari, la Guía Peñín i La Guia de Vins de Catalunya- i d’àmbit internacional, com ara el concurs Garnatxes del Món, segons destaquen des del Consell Regulador de la DO. En la darrera edició d’aquest certamen internacional, que es va celebrar el passat mes de febrer a Itàlia, els vins terraltins van arrasar amb 17 premis i la DO serà la propera amfitriona del concurs l’any que ve.

El ‘showroom’ es va fer a la Universitat Pompeu Fabra, al Campus Ciutadella, sota el lema #fansDOTerraAlta, nom de la campanya de comunicació de la DO terraltina ha endegat per anar sumant adeptes a la garnatxa blanca. L’acte va ser inaugurat pel president de la Denominació d’Origen Terra Alta, Joan Arrufí, que va estar acompanyat pel director general de l’INCAVI, Salvador Puig, i Antoni Ferré, vicepresident del Consell Comarcal de la Terra Alta.

Van ser-hi presents els cellers terraltins dels 7 magnífics, Agrícola Corbera d’Ebre, Altavins, Bodegues Pinord, Caterra, Celler Bàrbara Forés, Celler Batea, Celler Bernaví, Celler Coma d’en Bonet, Celler Cooperatiu de Gandesa, Celler Frisach Vins Ecològics, Celler Germans Balart, Celler Jordi Miró, Celler Josep Vicens, Celler Piñol, Celler Sant Josep Vins, Celler Serra de Cavalls, Celler Xavier Clua, Cellers Tarroné, Cellers Unió, Ecovitres, Edetària, Estones Vins, Herència Altés, Lafou Celler, Vins del Tros, Vins La Botera i Vins Vall de Vinyes.

Comentarios
Multimedia Diari