Miravet acollirà un concert per la llibertat dels ‘presos polítics’

Tindrà lloc el dissabte 24 a la plaça de l’Arenal de Miravet, amb l’actuació de diversos grups i músics ebrencs
 

15 marzo 2018 10:41 | Actualizado a 15 marzo 2018 22:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El proper dissabte 24 de març a les 18 hores se celebrarà a la plaça de l’Arenal de Miravet un concert solidari per reclamar la llibertat d’Oriol Junqueras i de la resta de presos polítics: Jordi Cuixart, Joaquim Forn i Jordi Sánchez

Així ho ha anunciat l’alcalde de Miravet, Toni Borrell, que ho ha emmarcat dins la campanya Free Junqueras impulsada per amics i familiars del president d’Esquerra Republicana. 

Al concert, que serà d’entrada gratuïta, actuaran el grups i músics ebrencs següents: Èric Vinaixa,  Joan Rovira, Solk, Sílvia Ampolla, Guardet lo Cantador i la seua rondalla, Mascarats, i el Dj Jordi Caballé.

Els fons que es recapten durant aquesta jornada es destinaran a l’Associació Catalana pels Drets Civils, una entitat formada per les quinze famílies dels membres del Govern cessat en aplicació de l’article 155, a més a més de les famílies de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. 

L’alcalde Borrell, amic personal d’Oriol Junqueras des de fa més de vint anys i que l’ha acompanyat pels pobles de les Terres de l’Ebre per conèixer i explicar la seva història, ha desitjat que «el lliure esperit del nostre riu li doni la llibertat a ell, i que nosaltres ajudem al lliure esperit del nostre riu perquè sigui més fàcil donar-li la llibertat i també a tots nosaltres». 

‘Fer força’

L’alcalde ha afirmat que, amb el concert, «pretenem fer força i expressar la necessitat de tenir govern aviat, perquè com més aviat el tinguem més aviat el Govern podrà fer pressió allà on sigui necessari per aconseguir que aquestes quatre persones puguin aconseguir la llibertat». 

Per a Borrell, «pensant-hi tots cada dia, en ells, i amb actes com aquest, estem fent que el dolor d’aquelles persones més properes i familiars més íntims sigui més portador, perquè l’estem distribuint entre molts d’altres».

Comentarios
Multimedia Diari