Obre el Nadal Jove de Tortosa amb desenes de tallers i activitats

L'any passat hi van passar 6.000 nens

19 mayo 2017 16:56 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els més petits i preadolescents tenen a Tortosa un lloc on passar-s’ho bé acompanyats dels seus pares o dels seus amics durant aquest dies de vacances de Nadal. Un any més, torna a la ciutat el Nadal Jove al pavelló firal de Remolins, una proposta lúdica i plena d’activitats adreçada al públic infantil i juvenil. Enguany l’esdeveniment assoleix la seua 24a edició.

Entre les novetats d’enguany, destaca un nou rocòdrom amb forma del món que gira, inflables de futbol-billar i de pèndol, una room-escape, un toro mecànic i una gran quantitat de tallers (de castells, de disfresses, de pintura, de fer cucaferes, d’hort, de decoració de Nadal, de fang, de Star Wars, del nou joc Descobreix les Terres de l’Ebre...).

També hi haurà els personatges de Frozen, la Patrulla Canina, Pocoyó o Peppa Pig, entre altres.

Algunes tardes estaran amenitzades amb la presència dels mags i els pallassos, així com algunes actuacions musicals de diverses agrupacions com la dels coneguts El Mafio.

Per als més petits també hi haurà la Bústia Reial per tal de recollir cartes de regals als Reis Mags.

50 voluntaris i 6.000 xiquets

El Nadal Jove és possible gràcies a una cinquantena de voluntaris que s’hi involucren desinteressadament i es troben a la disposició dels petits per realitzar els tallers i les activitats.

El Nadal del 2015 van passar pel pavelló fins a 6.000 xiquets i des de l’organització s’espera assolir la mateixa xifra o superar-la, donat que enguany el Nadal Jove comença dos dies abans que l’any passat. Estarà obert fins el 4 de gener.

Els horaris d’obertura són de 10.30 a 13.30 hores al matí, i de 16.30 a 20.30 a les tardes, tenint en compte que el dia 1 de gener només s’obre a la tarda, i el 31 de desembre només al matí.

El preu de l’entrada és, com des de les darreres edicions, de 2 euros els adults, 4 euros els menuts i 3 euros els infants que compten amb descompte de família nombrosa

Comentarios
Multimedia Diari