Quatre joves volien robar amb una escala a Alcanar

Van acabar detinguts pels Mossos d’Esquadra, que havien estat alertats per un veí

01 octubre 2020 09:50 | Actualizado a 01 octubre 2020 09:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La col·laboració ciutadana va ser clau perquè els Mossos d‘Esquadra poguessin detenir quatre joves com a autors d’una temptativa de robatori en una casa d’Alcanar de matinada. Els lladres portaven fins i tot una escala per poder arribar al pis.

Els fets van tenir lloc poc abans de dos quarts de quatre de las matinada de diumenge al carrer Ronda del Remei d’Alcanar. Un veí va trucar els Mossos d’Esquadra per informar que havia quatre nois joves, tots encaputxats, que volien entrar a robar en una casa. Fins i tot portaven una escala. Dos d’ells s’havien quedat al carrer i dos més havien pujat. El testimoni va passar una descripció dels autors.

Una patrulla de l’ARRO es va desplaçar al lloc, però els lladres ja havien fugit, possiblement en veure que havien estat descoberts. Els agents van fer un patrullatge i van veure a la prolongació del mateix carrer un grup de quatre joves amb una escala metàl·lica de tres graons. Van donar respostes incongruents al que els preguntaven. En ser escorcollats, portaven tres tornavisos i una clau anglesa, per la qual cosa van ser detinguts. Són ciutadans espanyols: dos veïns d’Alcanar i dos de Vinaròs. Un té 33 anys –i quasi una desena d’antecedents policials–, un altre 21 –havia estat arrestat una vegada per robatori amb força–, un de 22 –amb tres antecedents– i un de 16 anys. Aquest darrer va passar a disposició de la Fiscalia de Menors i els altres tres, després de declarar a comissaria, foren posats en llibertat.
 

Comentarios
Multimedia Diari