Tortosa es prepara per donar inici a la ruta de tapes

Els comerços de la ciutat adherits obsequiaran els clients que vagin a comprar durant els dies 5 i 6 d’octubre amb tiquets per a la ruta

02 octubre 2018 10:21 | Actualizado a 02 octubre 2018 10:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Del 4 al 14 d’octubre de 2018 la Cambra de Comerç de Tortosa organitza, per cinquè any consecutiu, la ruta de tapes tortosina. En aquesta edició, 25 establiments de restauració, cafeteries i bars situats en quatre zones de la ciutat de Tortosa: Nucli Antic, Centre, Ferreries i Temple, oferiran les seves millors tapes d’elaboració pròpia, amb ingredients de productes autòctons de màxima qualitat. 

Totes les tapes tenen un preu únic de 2,50 euros, acompanyades d’un quinto o canya Estrella Damm. El públic que assisteixi a la ruta de tapes i que no vulgui cervesa, la podrà substituir per aigua mineral o refresc sempre que el client ho sol·liciti.

La cinquena edició arriba enguany acompanyada d’una novetat destacada. El comerç de Tortosa Centre organitza, en conjunt amb la ruta de tapes, la campanya ‘Vés al centre i vés de tapes’, amb la qual les botigues obsequiaran amb tiquets per a la ruta els visitants que compren als establiments adherits, el divendres 5 i dissabte 6 d’octubre.

Vessant solidària
Cal ressaltar que A Tortosa de tapes manté un any més la seva vessant solidària, que sorgeix en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits de les Terres de l’Ebre. Tots els donants que vagin a donar sang a l’Hospital Verge de la Cinta els dies de la jornada solidària, aquest dijous i el que ve, rebran vals gratuïts per anar de tapes.

La ruta de tapes es va presentar oficialment ahir dilluns, al Parador de Tortosa, amb la presència dels restauradors, patrocinadors i col·laboradors de l’activitat. Des de la Cambra de Comerç de Tortosa s’espera repetir l’èxit de les anteriors edicions. «No ens marquem cap xifra en concret, però tenint les referències de les anteriors edicions amb més de 50.000 tapes servides en cada edició, igualar-ho ja seria una bona xifra», apuntava durant la presentació el gerent de la Cambra, Francesc Minguell.

Com en les anteriors edicions, la ruta tindrà quatre zones; Centre, Ferreries, Temple i Nucli Antic. Enguany hi participaran 25 establiments i els restaurants La Torreta de Remolins, Parador de Tortosa i Paiolet oferiran per 25 euros un menú de tapes.

Durant aquests dies, a més de les tapes que els establiments participants ofereixen, també es realitzen activitats culturals i gastronòmiques que ajuden a potenciar i a consolidar aquesta activitat tan destacada al territori.

Comentarios
Multimedia Diari