Tortosa promociona el seu comerç

Amb el lema ‘T’hem trobat a faltar’, els establiments remarquen la importància del vincle amb els seus clients

25 junio 2020 14:56 | Actualizado a 25 junio 2020 15:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tortosa ha posat en marxa una campanya de promoció del seu comerç, en la que es vol remarcar l’estreta relació entre botiguers i clients a la ciutat. La campanya forma part de les accions impulsades per l’Ajuntament en col·laboració dels agents econòmics de la ciutat per a l’impuls de l’activitat, una vegada passats els mesos de més restriccions per la pandèmia. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Sisco Pepió, acompanyats dels presidents de les diverses agrupacions comercials, amb la presidenta de la Federació de Comerç i Serveis al capdavant, Maria José Ferré, han presentat la imatge de la campanya. Una composició que, precisament, té els presidents de les agrupacions comercials com a protagonistes, simbolitzant cadascuna de les activitats comercials que hi ha a Tortosa, i que porta per lema ’T’hem trobat a faltar’. 
Roigé remarca que aquesta mesura se suma a les ja endegades, com els ajuts de 400 euros a totes les empreses que es van veure obligades a aturar l’activitat, així com la gratuïtat de la primera hora d’aparcament a la zona blava, que es posarà en funcionament d’aquí a poques setmanes. 
Properament també es preveu posar en marxa una plataforma digital de tot el comerç tortosí (marketplace), una targeta moneder per fidelitzar la clientela, o el suport a la digitalització dels comerços locals.
 «Tot plegat va en la línia de donar suport els establiments de proximitat, remarcant el caràcter de gran centre comercial a l’aire lliure que caracteritza Tortosa, subratlla l’alcaldessa. 
En aquest sentit, la presidenta de la Federació Comercial i de Serveis, Maria José Ferré, assenyala que «ara, més que mai, mantenim la confiança en la gent de Tortosa i de tot el territori per mantindre actiu el gran comerç que tenim a la nostra ciutat».
 A més de veure’s en diversos punts de la ciutat amb grans lones, la campanya també serà present als aparadors dels comerços, així com a través de les xarxes socials. El disseny ha anat a càrrec de l’empresa Bluverd.

Comentarios
Multimedia Diari